• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Tak wstawałam do kibelka i umyć się.W szpitalu nie wstawały tylko te babki,którym wody leciały (i też się udawało:tak:).No właśnie szyjkę trzeba mierzyć.Zmiany długości tak co 2 tyg. już widoczne.Ja miałam szczęście do dobrego gina,mierzył od początku profilaktycznie,bo inaczej to też Misiek by się urodził dużo za wcześni:zawstydzona/y:
Piszę o tym do wszystkich przyszłych ciężarówek! Bo naprawdę przy pierwszej ciąży to nie wiadomo,a to bardzo częsta przypadłość.
Ja może miałam trochę inne podejście.Dużo poronień i wczesnych porodów wśród znajomych i rodziny.Zresztą ja panikara jestem.Panikowałam,jak jeszcze nie miałam powodu,ale widać na dobre mi to wyszło.A za drugim razem,widać tak musiało być...Bo też dmuchałam na zimne:-(
Już nie glindzę.Idę prasować.Sylwia poczytaj ten nasz stary wątek,dużo tam konkretów,bo ja nie pamiętam,w końcu to prawie 4 lata temu było:szok:
Pa.

reklama
Nie Sylwia,problemów z szyjką niestety "nie czuć" dlatego dokładne pomiary takie ważne:zawstydzona/y: A biodra Cię bolały,bo pewnie się już miednica rozchodziła,w końcu to zaawansowana ciąża była.naprawdę bardzo mi przykro:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry