• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
mnie moj gin nie chcial uwierzyc jak mu mowilam ze w domu to ja mam cisnienie ksiazkowe bo u niego zawsze 140/90:-) no coz jak widze bialy fartuch to mi sie tak robi

Cześć dziewczynki.

Missiiss - spełnienia marzeń i sto lat
Karola - śliczny bębenek, Ty chudzinko!
Julitka - jak tam... będzie coś z tego... ??:cool2:

Kasienko
- czekamy tu na Ciebie...

A ja jutro mam bigosik od mamusi... maniam taki kwaśny... w sam raz dla ciężarówek... zapraszam - podzielę się ! :-p

Dzieczyny - mam pytanie czy druga @ po zabiegu też Wam się spóźniała czy raczej już w terminie przychodziła ?? bo zaczynam się nerwować... :baffled::baffled:

reklama
Agatka - nie można tak bezkarnie pisać o plackach ziemniaczanych cieżarówkom - bo nam tu ślinka leci

Wiem bo mam to samo:-D

To mnie pocieszyłaś :-D Yupi. Mój A. na początku zachowywał się wzorowo, potem Go pochwaliłam i nie zdążyłam się na pięcie obrócić, a ten mi zaczął marudzić :-p. Teraz to chociaż ziemniaki gdzieś tam w kącie w pokoju obiorę, bo w kuchni za cholerę, 15 minut przy zlewie na zmywanie naczyń i muszę się w trybie ekspresowym ewakuować :no:. I nie może mi już powiedzieć, że nic nie robię :P Mięsa nie tknę, śmierdzi mi, jedynie kotlety w panierce, ale to już muszę mieć ładnie na talerzu podane :-D:-D:-D

Ja po prostu poszłam z S do gina i:
JA "niedobrze mi jak czuję zapachy jedzenia"
GIN "no to normalne... więc jak PAN gotuje to proszę okna otwierać w kuchni żeby żona nie czuła":-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja w domu na L4 a S w pracy cały dzień i wracał na suchy chleb!!!!

Dziewuchy nie sposób Was nadrobić:no:

Missiiss kiedy na Picolo mogę wpaść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry