• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dobranoc :-) i kolorowych snow, trzymajcie kciuki zeby moja @ nie przylazla, w zeszlym cyklu pojawiala sie w 24dc a wczesniej w 30dc a jeszcze wczesniej w 32dc... kiedys to byla co 28dni...

hejka!
dzisiaj wieczorem odstawiłam jakieś szaleństwo jedzeniowe :cool2: najpierw MUSIAŁAM zjeść kiszonej kapusty, w efekcie reszty obiadu to już mi się odechciało, bo nie dałam rady, ale po chwili stwierdziłam, że MUSZĘ zjeść bitą śmietanę :szok:

hejka!
dzisiaj wieczorem odstawiłam jakieś szaleństwo jedzeniowe :cool2: najpierw MUSIAŁAM zjeść kiszonej kapusty, w efekcie reszty obiadu to już mi się odechciało, bo nie dałam rady, ale po chwili stwierdziłam, że MUSZĘ zjeść bitą śmietanę :szok:

Just ja dziś jadłam gotowane buraczki i jednocześnie robiłam sałatkę śledziową z porem, którą oczywiście smakowałam... Do tego ptasie mleczko po jakiejś chwili... A teraz po głowie chodzi mi waniliowa manna... Więc jak widzisz nie tylko Ty szalejesz po całości :-p

Just ja dziś jadłam gotowane buraczki i jednocześnie robiłam sałatkę śledziową z porem, którą oczywiście smakowałam... Do tego ptasie mleczko po jakiejś chwili... A teraz po głowie chodzi mi waniliowa manna... Więc jak widzisz nie tylko Ty szalejesz po całości :-p
no te buraczki z sałatką śledziową to mi się nie gryzły, ale fakt ptasie mleczko do tego to spora ekstrawagancja ;-) tylko nie panikuj jutro jak zaczniesz sikać na czerwono (to jest minus buraczków w ciąży, bo niepotrzebny niepokój mogą wzbudzić :sorry2:)
teraz żołądek gada do mnie - niezbyt mu się chyba ta kombinacja podobała :baffled:

a co do wspomagaczy, to ja luteinę brałam do jakiegoś 15 tc (choć w sumie nie miałam dowodów w postaci badań, że mam niski progesteron)

reklama
Just wiem :-) Właśnie na wieściach od ciężarówek pisałam o sikaniu na czerwono :-)

Ok, zmykam na dziś. M wrócił no i... Kaszka stygnie... Hihihihi.

Dobrej nocy!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry