• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
She, just - jak Was czytam to zaczynam mieć mdłości..... :baffled::baffled:
a w ciązy nie jestem... mixujecie strasznie...:szok:
zobaczysz, niedługo też tak będziesz miksować i wtedy wcale a wcale to nie będzie dla Ciebie dziwne :-D:-D jak będziesz ciastko ogórkiem kiszonym zagryzać i mąż będzie z przerażeniem na to patrzył, bo jak tak można, to Ty słodko się zapytasz: "Ale o co chodzi?" ;-):-D:-D

Witajcie. Jej próbowałam, ale zbyt mało czasu, zeby nadrobić Waszą produkcję:tak:
Kasiu przytulam, myślałam o Tobie
Karolciu masz rację dużo tych smutnych dat, ale pamietaj walczymy o wesołe.
Missiiss 100 LAT
Mam mnóstwo pracy, takze zmykam. Trzymajcie sie.
aaa chyba w natłoku spraw nie pisałam, ze dzwonili z poradni genetycznej i nasze wyniki są w porzadku. Wielka ulga. Buziam.

Dziewczynki wpadłam się tylko pożegnać. Pojadłam sobie faworków i mandarynek i leżę do góry brzuszkiem bo bobas szaleje.
Życzę wszystkim kolorowych snów i upojnych przytulanek .
Papa kochane.

reklama
A mi lekarz kazał odstawić luteinę w poniedziałek, jutro idę na badania z samego rana, po południu odbiorę wyniki i dalsze decyzje czy brać czy nie. Ja wolałabym brać i będę wszystko w tym kierunku robić, bo zdecydowanie lepiej się czuję jak ją biorę. Jakoś tak bezpieczniej. Na ile to możliwe nie wiem. Może mi psychika ździebko siada z obaw o maleństwo??? :baffled:

Aniu cieszę się, że wyniki pozytywne.

Dziewczyny, ale co Wy się tak dziwicie przecież kapusta kwaszona z czekoladą smakuje tak pycha :-D:-D:-D

Moja dzidzia dzisiaj mamusię trzy razy do pionu postawiła, to i tak o dwa mniej niż wczoraj. Postępy widzę :-p Poszłabym spać, żeby już więcej nie ryzykować i żeby coś w brzuszku zostało, ale muszę czekać aż pranie się wypierze :confused:

Pati QV wybierz :-)

mississ miłego bzykanka :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry