Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziewczyny moze ktoras sie zna i mi pomoze, szukam jakies aktow prawnych ktore mowia ze aby udowodnic zatrudnie za granica są potrzebne dokumenty typu zaswiadczenie z pracy, uzyskane referencje, paski z wynagrodzen lub swiadectwo pracy. w irlandii nie ma swiadectw pracy, nie ma tez pieczatek i moj ma tylko paski z wyplat i referencje. w jedyn artykuje znalazłam ze paski wystarcza ale ja musze miec na to akt prawny bo c...a z kadr nie che mu uznac tych lat pracy bo nie ma swiadectwa pracy a c...a nie rozumi ze tam tego nie wydaja jak juz to referencje, to samo bedzie pewnie w zusie bo jełopy sa w UE a g... wiedza. jak ktora moze to prosze o pomoc bo nie umie nic znalezc
She, just - jak Was czytam to zaczynam mieć mdłości.....![]()
a w ciązy nie jestem... mixujecie strasznie...![]()
uroki ciąży :-)
aaa chyba w natłoku spraw nie pisałam, ze dzwonili z poradni genetycznej i nasze wyniki są w porzadku. Wielka ulga. Buziam.
A mi lekarz kazał odstawić luteinę w poniedziałek, jutro idę na badania z samego rana, po południu odbiorę wyniki i dalsze decyzje czy brać czy nie. Ja wolałabym brać i będę wszystko w tym kierunku robić, bo zdecydowanie lepiej się czuję jak ją biorę. Jakoś tak bezpieczniej. Na ile to możliwe nie wiem. Może mi psychika ździebko siada z obaw o maleństwo???![]()
Witajcie. Jej próbowałam, ale zbyt mało czasu, zeby nadrobić Waszą produkcję
Kasiu przytulam, myślałam o Tobie
Karolciu masz rację dużo tych smutnych dat, ale pamietaj walczymy o wesołe.
Missiiss 100 LAT
Mam mnóstwo pracy, takze zmykam. Trzymajcie sie.
aaa chyba w natłoku spraw nie pisałam, ze dzwonili z poradni genetycznej i nasze wyniki są w porzadku. Wielka ulga. Buziam.
Dzień Dobry dziewczynki.....![]()
Ja dziś się źle czuję - i psychicznie i fizycznie....

Cześć Słoneczko :-)Witam skarby moje.....
Przytulam.....czasami mamy gorsze dni.....mam nadzieję, że to tylko chwilowe....ale dlaczego fizycznie też?
mnie trochę dziś w nocy pobolewał brzuszek ....tak jak na @....może by tak przyszła troszkę wcześniej....było by cudnie...bo mogłabym spokojnie badanka robić....ale po 16 dniach...to chyba nie możliwe co?
i na dodatek przez to dostałam opier*** od P - "latasz jak pędziwiatr a to są tego skutki" - i taką czułością zawiało, że hej....