Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
Może opis jej wyobraźnię przerósł i głupawki dostała ;-)
No przecież nie bedę owijała " gó..a w bawełnę" :-) Jak instruktaż to instruktaż...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Może opis jej wyobraźnię przerósł i głupawki dostała ;-)
:-) moj to mowi " a popieścisz mnie dzisiaj ustami ??" ale to chyba takie normalne jest a nie perwers a ja lubie czasem perwersa
:-)
i poprostu ja jak czuje zapach nasionek to mnie mdli bbrbrr
a juz nie mam mowy o braniu nasionek do buzi czy polykaniu bo bym sie spawiowala na meza a to by bylo juz glupie
i nie zgodze sie z tym ze przeciez nasz sluzik polykaja a oni jak sie im loda robi to tez maja sluzik tzn moj ma i on mnie tez denerwuje dlatego jak nie patrzy to wycieram palcem
i pozniej dalej heja 
wiec loozik i dolaczaj sie do rozmowy :-)
no i chlup !!!
ja jak gleboko wkladam to nie do gardla a bardziej obija sie o zeby badz scianke tą jak sie zeby koncza ja tak bokiem go biore :-)
ale to brzmi fajnie ;-) i moj to lubi bo jak normalnie wkladam to jak ta wydzielinka mi wejdzie w gardlo to sie zatykam bo to takie jakies geste troche i ciagnace sie i ten o na wymioty mnie ciagnie 

a moze porozmawiaj z nim o tym ze sie tego boisz?? tak chyba bedzie najlepiej i pewnie sama uslyszysz ze glupoty wymyslasz
ja jestem taka ze jak mam jakis problem to albo milczaca jestem i pozniej dopiero zaczynam mowic jak m naciska i specjalnie milcze zeby zaczal naciskac... albo poprostu pytam o to z czym mam problem... moze porozmawiaj z nim chocmoim zdaniem on twoje dziecko traktuje w pelni jak swoje i mysle ze problemu nie bedzie wiec kochana uszkad o gory 

a probowalyscie techniki z holsem ?? :-)
... cześć spermojady....i inne ...jady też witam...;-)
temat cymes! po prostu jakby ktos teraz wszedł do mi biura i zobaczył mojego rogala na twarzy to by se pomyślał że zwariowałam !
też czasem lubie od tej strony...
pozdrawiam