Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ooooo jaki nice temacik:-):-):-):-):-) mamuchy zboczuchy
To o czym dziś??? bo nie doczytałam??? o połykaniu???
Nic co robimy z kochaną i kochającą osobą nie jest poniżające! a zresztą jak nie w domu z mężusiem eksperymentować -to z kim i gdzie??? bo ja zauważyłam u siebie impotencję pozamałżeńskąjakoś nikt mnie nie kręci więcej:-)
I zaraz wyjdę na dziwadło he he he![]()
;-)Nie prawda. Każdy robi to co lubi...
Na wojnie i w seksie nie ma zasad....
To zależy jakgłęboko w tym momencie się go trzyma w buzi. Czasami samo do gardła wpływa..Ewelina ja nie dyskutuję -też wyraziłam swoje zdanie. Ale wypluć też można:-)

Zaczęło sie od badania a skończyło na próbowaniu ;-)aaaaaato czyli nie o połykaniu tylko o badaniu nasionek
Karolcia a skąd wiesz że one tylko grzebiąmoże jak w tym kawale "hmmm ten gościu to nie z naszego osiedla"
Ewelina ja nie dyskutuję -też wyraziłam swoje zdanie. Ale wypluć też można:-)

Zaczęło sie od badania a skończyło na próbowaniu ;-)
Każdy wyraził tu swoje zdanie ;-) Co ludź to opinia....Wypluć można, ale to wtedy na marnację???![]()
Dziewczyny znałam w szkole średniej jedną taką dość dziwną dziewczynę - chodziła ze mną do klasy i na lekcji pyta się po cichu swojej koleżanki z ławki czy zajdzie w ciąże bo połknęła spermę. Jak babcie kocham spadłam z krzesełka

W szkole średniej......widać jak uważała na lekcji biologii ;-)