• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ooooo jaki nice temacik:-):-):-):-):-) mamuchy zboczuchy

To o czym dziś??? bo nie doczytałam??? o połykaniu???:-D:-D:-D

Nic co robimy z kochaną i kochającą osobą nie jest poniżające! a zresztą jak nie w domu z mężusiem eksperymentować -to z kim i gdzie??? bo ja zauważyłam u siebie impotencję pozamałżeńską:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: jakoś nikt mnie nie kręci więcej:-)

Ja się boję takiego przytulanka prawdziwego w ciąży więc z te wszystkie zaniedbania wynagradzam właśnie w taki sposób...

aaaaaa:-D:-D:-D:-D to czyli nie o połykaniu tylko o badaniu nasionek:-D:-D:-D:-D

Karolcia a skąd wiesz że one tylko grzebią:-D:-D:-D:-D może jak w tym kawale "hmmm ten gościu to nie z naszego osiedla":-p:-p:-p:-p:-p:-p

Ewelina
ja nie dyskutuję -też wyraziłam swoje zdanie. Ale wypluć też można:-)

Strasznie was lubie czytać jesteście swietne.Ja nie właczam się często w dyskusje bo głupio mi i nie wiem nie raz o co chodzi bo nie jestem tutaj długo.Ale mogę przyznać że jesteście spoko kobitki lubie ludzi którzy piszą to co czują i na takie tematy jak ten.Ja osobiście pare razy sprubowałam ale niestety to nie dła mnie :-) ale tez z męzem lubimy pofiglować :-)

aaaaaa:-D:-D:-D:-D to czyli nie o połykaniu tylko o badaniu nasionek:-D:-D:-D:-D

Karolcia a skąd wiesz że one tylko grzebią:-D:-D:-D:-D może jak w tym kawale "hmmm ten gościu to nie z naszego osiedla":-p:-p:-p:-p:-p:-p

Ewelina
ja nie dyskutuję -też wyraziłam swoje zdanie. Ale wypluć też można:-)
Zaczęło sie od badania a skończyło na próbowaniu ;-)
Każdy wyraził tu swoje zdanie ;-) Co ludź to opinia....Wypluć można, ale to wtedy na marnację??? :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Zaczęło sie od badania a skończyło na próbowaniu ;-)
Każdy wyraził tu swoje zdanie ;-) Co ludź to opinia....Wypluć można, ale to wtedy na marnację??? :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Dziewczyny znałam w szkole średniej jedną taką dość dziwną dziewczynę - chodziła ze mną do klasy i na lekcji pyta się po cichu swojej koleżanki z ławki czy zajdzie w ciąże bo połknęła spermę. Jak babcie kocham spadłam z krzesełka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry