Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
No cos Ty....nie ma za co....ubawiłas mnie......;-)![]()
Usta to też dobra przechowalnia , temperaturę utrzyma, co najwyżej plemniczki za ogonki z ząbków będzie wyciągać :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No cos Ty....nie ma za co....ubawiłas mnie......;-)![]()
O matulu!!!!!!!!! JA ani nie dotknę, a tym bardziej nie połknę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bleeeeeeeeeee......hmmmm....postaram się....![]()
![]()
![]()
:-)
ale tak swoją drogą...to te babki tam to są biedne....dla nas ta wydzielina naszych ukochanych to nic strasznego...i dotkniemy i "połkniemy"....a one tak muszą grzebać w spermie obcych facetów i nawet zapach określać....który po kilkunastu minutach nie jest najprzyjemniejszy.....![]()

O dżizassssss......fuj...Usta to też dobra przechowalnia , temperaturę utrzyma, co najwyżej plemniczki za ogonki z ząbków będzie wyciągać :-)

Ty zboczuszq ;-)O matulu!!!!!!!!! JA ani nie dotknę, a tym bardziej nie połknę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bleeeeeeeeeee......
A dla tych babek to norma.....;-)

Rozwalasz mnie dziewczyno!Nie no to nie jest takie złe , szczególnie jak facet je ananasy z puszki to nawet jest słodka. Ewelinko proponuję troszkę spróbować, może odrobinkę do kawy na początek ???![]()

O matulu!!!!!!!!! JA ani nie dotknę, a tym bardziej nie połknę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bleeeeeeeeeee......
A dla tych babek to norma.....;-)

a trzeci ananasy........Rozwalasz mnie dziewczyno!
Oj....a tak na poważnie...nigdy na to nie pojdę.....w zyciu!!! Ale wiesz....to kwestia chyba zasad, każdy ma swoje......jeden lubi jabłko, a drugi gruszkę ;-):-)

Nie odstawiam panienki z dobrego domu - chociaż z takiego pochodzę...No co Ty tu nam taką panieknę z dobrego domu odstawiasz?
Tyle przyjemności chłopu odmawiać?
A nasze śluziki to myślicie, ze dla naszych mężów to smakuja jak lody waniliowe...a też szaleją, dotykają, próbują... dla naszej przyjemności......
no i przez Was nie wyjdę za cholerę z domu.....juz się z przedpokoju wróciłam drugi raz,......
Po prostu każdy ma inne zasady.......Dla mnie to poniżające - takie moje zdanie, ale jak pisałam każdy lubi coś innego.....;-)