• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
naprawdę idę coś porobić...i na małe zakupy skoczyć.....
a pozatym seksiku mi się zachciało...jak tak o tych nasionkach i wytryskach gadamy....
do później świntuszki......;-)

hmmmm....postaram się....:-p :-p :-p :-p:-):-D

ale tak swoją drogą...to te babki tam to są biedne....dla nas ta wydzielina naszych ukochanych to nic strasznego...i dotkniemy i "połkniemy"....a one tak muszą grzebać w spermie obcych facetów i nawet zapach określać....który po kilkunastu minutach nie jest najprzyjemniejszy.....:sorry2:
O matulu!!!!!!!!! JA ani nie dotknę, a tym bardziej nie połknę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bleeeeeeeeeee......:zawstydzona/y:
A dla tych babek to norma.....;-)

O matulu!!!!!!!!! JA ani nie dotknę, a tym bardziej nie połknę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bleeeeeeeeeee......:zawstydzona/y:

Nie no to nie jest takie złe , szczególnie jak facet je ananasy z puszki to nawet jest słodka. Ewelinko proponuję troszkę spróbować, może odrobinkę do kawy na początek ???:-p:-p

Nie no to nie jest takie złe , szczególnie jak facet je ananasy z puszki to nawet jest słodka. Ewelinko proponuję troszkę spróbować, może odrobinkę do kawy na początek ???:-p:-p
Rozwalasz mnie dziewczyno! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Oj....a tak na poważnie...nigdy na to nie pojdę.....w zyciu!!! Ale wiesz....to kwestia chyba zasad, każdy ma swoje......jeden lubi jabłko, a drugi gruszkę ;-):-)

No co Ty tu nam taką panieknę z dobrego domu odstawiasz?

Tyle przyjemności chłopu odmawiać?

A nasze śluziki to myślicie, ze dla naszych mężów to smakuja jak lody waniliowe...a też szaleją, dotykają, próbują... dla naszej przyjemności......:-D

no i przez Was nie wyjdę za cholerę z domu.....juz się z przedpokoju wróciłam drugi raz,......

reklama
No co Ty tu nam taką panieknę z dobrego domu odstawiasz?

Tyle przyjemności chłopu odmawiać?

A nasze śluziki to myślicie, ze dla naszych mężów to smakuja jak lody waniliowe...a też szaleją, dotykają, próbują... dla naszej przyjemności......:-D

no i przez Was nie wyjdę za cholerę z domu.....juz się z przedpokoju wróciłam drugi raz,......
Nie odstawiam panienki z dobrego domu - chociaż z takiego pochodzę...:-p Po prostu każdy ma inne zasady.......Dla mnie to poniżające - takie moje zdanie, ale jak pisałam każdy lubi coś innego.....;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry