• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Już zadzwoniłam tam...i może być taki jak na mocz, tylko ważne, żeby był jałowy....i pani powiedziła, żeby w folie aluminiową zawinąć i pod bluzkę wsadzić....:-D....ależ będzie zabawa....!!!! ( świnia jestem,co?)
Kochana, ja też tak robiłam :-D:-D:-D żadna świnia! tylko, że ja między nóżkami trzymałam...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: no ale co? jak trzeba to trzeba ;-)

reklama
Już zadzwoniłam tam...i może być taki jak na mocz, tylko ważne, żeby był jałowy....i pani powiedziła, żeby w folie aluminiową zawinąć i pod bluzkę wsadzić....:-D....ależ będzie zabawa....!!!! ( świnia jestem,co?)
E tam zaraz świnia , ja za chwilę okażę się większą jak Ci coś napiszę ... NIE PIJ JEJ W DRODZE...:-D:-p:-p:-p

reklama
E tam zaraz świnia , ja za chwilę okażę się większą jak Ci coś napiszę ... NIE PIJ JEJ W DRODZE...:-D:-p:-p:-p

hmmmm....postaram się....:-p :-p :-p :-p:-):-D

ale tak swoją drogą...to te babki tam to są biedne....dla nas ta wydzielina naszych ukochanych to nic strasznego...i dotkniemy i "połkniemy"....a one tak muszą grzebać w spermie obcych facetów i nawet zapach określać....który po kilkunastu minutach nie jest najprzyjemniejszy.....:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry