• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nie odstawiam panienki z dobrego domu - chociaż z takiego pochodzę...:-p Po prostu każdy ma inne zasady.......Dla mnie to poniżające - takie moje zdanie, ale jak pisałam każdy lubi coś innego.....;-)

Przepraszam że tak zapytam :-) ale mąż nigdy nie namawiał Cię żebyś coś tam sobie od niego odrobinkę " chlapnęła" ??
Bo ja oby dwóch to jakiś zboczków mam tzn jednego iałam a teraz mam drugiego,

Ostatnia edycja:
reklama
Przepraszam że tak zapytam :-) ale mąż nigdy nie namawiał Cię żebyś coś tam sobie od niego odrobinkę " chlapnęła" ??
Bo ja obydwuch to jakiś zboczków mam.
Nie, nigdy - jak na razie :-D:-D:-D:-D
Zna moje zdanie na "ten" temat i to szanuje.....a to najważniejsze ;-)
Mój też do skromnisiów nie należy i też zboczuszek, ale w inny sposób .... jest wiele możliwości, które nam obojgu odpowiadają ;-):-)

Nie, nigdy - jak na razie :-D:-D:-D:-D
Zna moje zdanie na "ten" temat i to szanuje.....a to najważniejsze ;-)
Mój też do skromnisiów nie należy i też zboczuszek, ale w inny sposób .... jest wiele możliwości, które nam obojgu odpowiadają ;-):-)

Kompromis bardzo ważna rzecz chociaż ja muszę przyznać że rozbraja mnie hasło mojego P typu " Kotek a weźmiesz mi wieczorkiem do buzi ?? "" I jak takiemu odmówic ????:-):-)

Witam
dziewczynki widze ze dyskusje trwaja:-D
Doczytalam teraz wszystko
She ja j\tez sie boje jak mi lekarz kazal zmniejszyc dawke duphastono 3 na 2 tabletki to sie balam strasznie chyba przez tydzien zaczym zmienilam

Ooooo jaki nice temacik:-):-):-):-):-) mamuchy zboczuchy

To o czym dziś??? bo nie doczytałam??? o połykaniu???:-D:-D:-D

Nic co robimy z kochaną i kochającą osobą nie jest poniżające! a zresztą jak nie w domu z mężusiem eksperymentować -to z kim i gdzie??? bo ja zauważyłam u siebie impotencję pozamałżeńską:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: jakoś nikt mnie nie kręci więcej:-)

reklama
Ooooo jaki nice temacik:-):-):-):-):-) mamuchy zboczuchy

To o czym dziś??? bo nie doczytałam??? o połykaniu???:-D:-D:-D

Nic co robimy z kochaną i kochającą osobą nie jest poniżające! a zresztą jak nie w domu z mężusiem eksperymentować -to z kim i gdzie??? bo ja zauważyłam u siebie impotencję pozamałżeńską:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: jakoś nikt mnie nie kręci więcej:-)
No sorry, ale dla mnie jest .....ale jak pisałam to MOJE zdanie ...ot tyle...;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry