lena77
nadzieja wróciła...
Raczej spermopołykaczki :-) spermojady jakoś kojarzą mi się z rodzajem meskim a takiego widoku raczej bym nie zniosła![]()
ale nie pasowło mi ... i inne "łykaczki też witam" wię wyszło jady !
ale wszyscy wiedzą o co chodzi ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Raczej spermopołykaczki :-) spermojady jakoś kojarzą mi się z rodzajem meskim a takiego widoku raczej bym nie zniosła![]()
Hej Missiiss. Ja tak podczytuje ostatnio,ale ze w koncu z M sami zamieszkalismy mam naprawde sporo domowej robotytzn sprzatam i sprzatam i konca nie widac. jeden pokoj jest graciarnia do ktorej wszystkie rzeczy nei nasze wrzucilismy. ojciec wyprowadzil sie i meiszkanko nam zostalo.ale gratow meili sporo i nei wszystko zabrali.wiec znosze ich rzeczy do jednego pokoju a reszte sprzatam,M nawet lazeinke odmalowal
co do nakrecania filmikow nigdy tego bnei robilismy,ale tez mnei korci
co do przyjemnosci dla mojego M wiem ze on to uwielbia,ale powiem szczerze ze ja tez to lubie
co do technik...holsow itd to nei probowalamale pewnei dziala tak jak zmiana temperatury,ja slyszlaam o zimnej wodzie
ja np chcialabym zeby M foteczki gole mi porobil,bo ja sobei czasem robilam i mu przesylalam jak razem nei meiszkalismyale on twierdzi ze zaraz powiem ze grubo wygladam,zle wyszlam itd
pewnei ma sporo racji
![]()

Cześć Dziewczyny, witam się teraz tylko i znikam, bo dzisiaj w pracy
Ech nawet nie próbuję nadrobić czytania w tej chwili bo jest to niemożliwe
Rano zrobiłam badanie progesteronu, jutro po 13 wyniki.
A wieczorem na 19:30 mam dentystę, już się boję jak diabli
To do zobaczenia późnym wieczorem
Buziaki
łechtaczki??:-)![]()

Ty prowokatorze !!! a fee...
...chyba masz smaki na coś ???....![]()