• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

no to byla akurat sytuacja dosc krepujaca ale dalo sie przezyc :-) ja teraz w sumie jakbym miala takie cos to bym poszla do mojego ginka faceta i bym sie smiala i mu mowila bo on taki fajny jest i przystojny :-D

ale chyba dlatego mam uraz do gumek teraz ... na szczescie moj mezu tez nie lubi :)

reklama
Aga widzisz ja np mysle zeby brzuszki zaczac robic no ale jak zajde w ciaze to przeciez juz i tak robic nei bede:P
spadam zaraz do pracy,
ale ja mam rozbity ten dzien.wpadam i wypadam z domu:( samochod mi zamarza w srodku:) i musze skrobac zeby widziec cokolwiek:)
a w ogole to mi jakos niedobrze. moze to juz bobas:P

ola ja z tymi brzuszkami to tak samo po co mam robic jak moze bede w ciazy niedlugo :-)
mileh pracy kochana

a ja spadam na zakupy obiadowe bziaki imilego dnia dziąłszki i polecam jeszcze raz holsa :-)

wezmiemy sie za siebie po dzidziusiach:0) tylko mam nadzieje,ze beda nam dane w tym roku jeszcze i to predziutko:)
prace mam w sumie mila. i na dzis juz duzo mi nei zostalo:)

Aga widzisz ja np mysle zeby brzuszki zaczac robic no ale jak zajde w ciaze to przeciez juz i tak robic nei bede:P
spadam zaraz do pracy,
ale ja mam rozbity ten dzien.wpadam i wypadam z domu:( samochod mi zamarza w srodku:) i musze skrobac zeby widziec cokolwiek:)
a w ogole to mi jakos niedobrze. moze to juz bobas:P

No ja jakoś teraz też nie nadaję się do robienia brzuszków :-):-)

Kochana ja o siebie też się już zaczynam martwić...:-D:-D
A Agatka chciała tylko instrukcję jak samo może wpłynąć do gardła więc jej napisałam :eek:

A poza tym to Karolcia zaczeła - jestem niewinna - to Ona nie wiedziała co zrobić z pojemniczkiem - ja odmawiam zeznań ...
ha....no i burze lodową rozpętałam......ale wariatki jesteśmy nie ma co.....

aga:-D:-D:-D spokojnie moj nie pcha mi cholsa w kaczke tylko lize :-D wiec nie ma takiego problemu ;-)
a co do wyciagania czegos z piczki to mi sie przypomnialo jak kiedys mi gumka pekla we mnie no to zmienilam z bylym i dalej heja i druga pekla pod rzad w jednymstosunku i nie wyplynela rano jak kiedys tylko musialam po 3 dniach isc do gina i poprosic o wyciagniecie :-D:-D mysalam ze sie ze wstydu spale bo w sumi e bylam u kobitki do ktorej kiedys chodzilam i jak jej powiedzialam to sie zaczela smiac ... jakby to takie smieszne bylo :-D

jak bylismy młodzi (19 latek) to bawiliśmy się bananem...w gumce oczywiście...tylko, że on juz był dojrzały i po kilku minutach zaczął się z niego robić mus bananowy i mój Z musiał szybko gumkę związywać jak bananek był we mnie, żeby całego łóżka nie upaprać...

zaszalałyśmy....i biedne teraz te co nie mogą....bo mnie się strasznie gorących igraszek zachciało....:zawstydzona/y:

reklama
ha....no i burze lodową rozpętałam......ale wariatki jesteśmy nie ma co.....

jak bylismy młodzi (19 latek) to bawiliśmy się bananem...w gumce oczywiście...tylko, że on juz był dojrzały i po kilku minutach zaczął się z niego robić mus bananowy i mój Z musiał szybko gumkę związywać jak bananek był we mnie, żeby całego łóżka nie upaprać...

zaszalałyśmy....i biedne teraz te co nie mogą....bo mnie się strasznie gorących igraszek zachciało....:zawstydzona/y:

A banan był w skórce czy bez ? :)))

My jak się razem kąpaliśmy to mydło znalazło się tak gdzie nie trzeba. Musiałam posiedzieć troszkę w wodzie żeby mydełko się zmniejszyło i wtedy mogliśmy go dopiero wyciągnąć :-D

Witaj Kasiu , jak się czujesz??

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry