• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
zapomnialam wam dodac fotki, bo wczoraj skonczylam na 99,9% moja bluzke, musze tylko wstazke przyszyc ta naokolo cyckow :-D ( na jednej fotce widac jak wyłazi mi spod pachy )
ta pod biustem jest luzna zeby mozna bylo przyciagac i poszerzac kiedy zajdzie taka potrzeba a mam nadzieje ze zajdzie :-D

Załączniki

• IMG_0454.jpg
    IMG_0454.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 68
  • IMG_0455.jpg
    IMG_0455.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 62
  • IMG_0457.jpg
    IMG_0457.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 70
  • IMG_0460.jpg
    IMG_0460.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 66
  • IMG_0446.jpg
    IMG_0446.jpg
    45,4 KB · Wyświetleń: 67
  • IMG_0448.jpg
    IMG_0448.jpg
    60,6 KB · Wyświetleń: 57
  • IMG_0449.jpg
    IMG_0449.jpg
    55,1 KB · Wyświetleń: 57
  • IMG_0450.jpg
    IMG_0450.jpg
    60,6 KB · Wyświetleń: 52
  • IMG_0451.jpg
    IMG_0451.jpg
    59,8 KB · Wyświetleń: 54
  • IMG_0452.jpg
    IMG_0452.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 58
Zostawiam po środku kawałek bobra, którego przycinam nożyczkami:-D:-D bobra!!! hehe ja tez zostawiam paseczek i tez nozyczkami przycinam albo tak z gory maszynka nie dotykajac skory... wlasnie ja tez mam problama z chrostkami ale zawsze smaruje nivea po goleniu i nigdy nie spalam bez majtek a ni nawet bez koszulki w nocy :happy2: ja nie wiem jakos nie lubie spac na go moze bez bluzki jeszcze jakos ale bez majtek sobie nie wobrazam... jakos tak tam mi nie wygodnie:-)

ej wiecie co bo wlasnie wrocilam z zakupow i kupilam oczywiscie 3 spiochy :sorry2: bo ja tak uwielbiam rzeczy dla dzidziusiow ze juz mam cala szafe prawie... po antosiu i teraz na bierzaco kupuje :zawstydzona/y::-) jak mi sie cos spodoba a teraz tyllllee promoji no dobra ale ja nie o tym chce zalozyc swoj wlasny interes :-) sklep z ciuszkami i rzeczami dla bobaskow :-) to jest cagle na czasie wiec moze akurat mi y sie udalo... kurcze tylko zeby dostac dotacje z uni trzeba nie miec pracy przez rok... zeby dali te 10 tys i rok musi sie utrzymac zeby nie musiec oddawac...

co o tym myslicie?

a jeszcze

pati kochana naucz mnie szydelkowac tak super jak ty!!!!!! kurcze tez bym chciala umiec robic rozne rzeczy na szydelku... asz moze jakas ksiazke dla poczatkujacych do robienia ciuszkow godna polecenia?? jak bede w ciazy i bede siedziala w domu to sie zabiore za to :tak:

missi w necie tego jest pełno np:
Kurs szydełkowania
Kraina Majki wiersze, szydełkowanie, porady, suszki
Szydełkowanie – część pierwsza @ Ohiboka

a ksiazki tez sa na allegro jakies, tylko ze ja nie kozystałam z zadnych bo mnie babcia uczyla szydełkowac. wazne jest zeby sie nie zrazab bo na poczatku nie bedzie ci nic wychodzic i bedziesz wiecej proc niz robic wiec trzeba miec cierpliwosc :-). jak masz w domu jakis kordonek to poprobuj sobie zrobic lancuszek, potem na łancuszku połslupki potem słupki po kilka rzedow a najlepiej jak najwiecej to zobaczysz ze to nie takie trudne :-)

ej wiecie co bo wlasnie wrocilam z zakupow i kupilam oczywiscie 3 spiochy :sorry2: bo ja tak uwielbiam rzeczy dla dzidziusiow ze juz mam cala szafe prawie... po antosiu i teraz na bierzaco kupuje :zawstydzona/y::-) jak mi sie cos spodoba a teraz tyllllee promoji no dobra ale ja nie o tym chce zalozyc swoj wlasny interes :-) sklep z ciuszkami i rzeczami dla bobaskow :-) to jest cagle na czasie wiec moze akurat mi y sie udalo... kurcze tylko zeby dostac dotacje z uni trzeba nie miec pracy przez rok... zeby dali te 10 tys i rok musi sie utrzymac zeby nie musiec oddawac...

co o tym myslicie?

Pomysł świetny. Załóż również sklep internetowy dla BB koleżanek.
A jeśli chcesz dotację to z Urzędu pracy dają w tym momencie około 17 tysięcy wystarczy tylko chyba przez 3 m-ce być na bezrobociu.

aga mi sie takie info przyda :-D bo z A chcemy otworzyc firme informatyczna. a powiedz mi czy z zusme to prawda ze dla nowych firma sa ulgi i sie placi ponad 300zl tylko ? bo ja takie info znalazłam wiec, jakby byly dotacje z urz pracy i jeszcze takie ulgi z zusu to juz sie nie zastanawiamy i otwieramy działalnosc :-D

reklama
Jeśli chodzi o ZUS to żeby korzystać z tych obniżonych stawek, to musi być to:
1) pierwsza działalność (lub działalność otwierana po 5 latach od zamknięcia poprzedniej)
2) nie można świadczyć usług na rzecz poprzedniego pracodawcy

A jeśli chodzi o dotacje z PUP to przynajmniej w Warszawie nie ma wymogu, żeby być bezrobotnym przez ileś miesięcy. Po prostu trzeba być zarejesrtowanym jako bezrobotny przed złożeniem wniosku (może być i dzień przed).
Tylko jeszcze wniosek musi się w PUP spodobać - nam się to nie udało :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry