Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
zwłaszcza teraz:-)
ale nie chcę mi się iść .no ale wyjścia nie ma,do zobaczenia![]()
Do zobaczenia Olu. Miłej reszty dnia życzę
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zwłaszcza teraz:-)
ale nie chcę mi się iść .no ale wyjścia nie ma,do zobaczenia![]()

:-) ale musialas byc czysciutka pozniej :-):-)a z bananem to tez probawalismy czasem i z butelką po winie
a co do mydla to niezle:-) ale musialas byc czysciutka pozniej :-):-)
dobra lece bo w koncu nic nie zrobie w chalupie ;-);-)
Mam w planach najszybciej, jak to tylko możliwe zdać sesję, żeby potem "jakby coś" fasolki nie stresować i nie kazać jej się od pierwszych dni uczyć ;-);-);-)Cześć zboczuchy :-):-)
Podczytałam, ale teraz spadam się uczyć...Mam w planach najszybciej, jak to tylko możliwe zdać sesję, żeby potem "jakby coś" fasolki nie stresować i nie kazać jej się od pierwszych dni uczyć ;-);-);-)
Pewnie wieczorkiem wpadnę na dłużej :-)
Jakby mi się jednak nie udało, to proszę już teraz o kciuki na jutro!!
Bo mam wizytę u ginki i liczę na zielone światełko...
jestescie the best
i moj adam sie bawil w ginekologa bo jej szukal ale znalazł mialam wtedy chyba z 18 lat
a potem gumki poszly wek i byla metoda wyskokowa a potem miesiac tabsy ktore mi nie spasowaly i znowu metoda wyskokowa
cud ze nie wpadłam
bo dla nas nie bylo odroznienia dni plodne od nieplodnych 
jak zje na slodko cos to jest super a jak cos konkretnego to juz nie tak fajnie 

A o której masz wizytę ??

mam pytanko macie jakies super metody depilacji muszelek? bo ja po maszynce mam krostki![]()
Zostawiam po środku kawałek bobra, którego przycinam nożyczkami
I lepiej nie wkładać majtek zaraz po goleniu, bo wtedy w okolicach pachwin robią się podrażnienia 
Też swoje już przeszłam, jeśli chodzi o golenie broszki :-):-):-)13.45
Ja golę maszynką, ale potem natłuszczam to miejsce odrobiną oliwy z oliwek ;-)Tylko, ja nie gole wszystkiego na zeroZostawiam po środku kawałek bobra, którego przycinam nożyczkami
I lepiej nie wkładać majtek zaraz po goleniu, bo wtedy w okolicach pachwin robią się podrażnienia
Też swoje już przeszłam, jeśli chodzi o golenie broszki :-):-):-)