• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
a z bananem to tez probawalismy czasem i z butelką po winie :-D

a co do mydla to niezle :-D:-D:-) ale musialas byc czysciutka pozniej :-):-)

dobra lece bo w koncu nic nie zrobie w chalupie ;-);-)

Cześć zboczuchy :-):-)

Podczytałam, ale teraz spadam się uczyć... :tak:Mam w planach najszybciej, jak to tylko możliwe zdać sesję, żeby potem "jakby coś" fasolki nie stresować i nie kazać jej się od pierwszych dni uczyć ;-);-);-)

Pewnie wieczorkiem wpadnę na dłużej :-)
Jakby mi się jednak nie udało, to proszę już teraz o kciuki na jutro!!
Bo mam wizytę u ginki i liczę na zielone światełko...

Cześć zboczuchy :-):-)

Podczytałam, ale teraz spadam się uczyć... :tak:Mam w planach najszybciej, jak to tylko możliwe zdać sesję, żeby potem "jakby coś" fasolki nie stresować i nie kazać jej się od pierwszych dni uczyć ;-);-);-)

Pewnie wieczorkiem wpadnę na dłużej :-)
Jakby mi się jednak nie udało, to proszę już teraz o kciuki na jutro!!
Bo mam wizytę u ginki i liczę na zielone światełko...

A o której masz wizytę ??

hahahahahahhahahahahahahahhahahahahahha
hahahahahahahhahahahahahhahahahahahahah
hahahahahahhahahahahahahahhahahahahahha
hahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahh
ahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhaha
hahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhaha
hahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahah
ahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhah
ahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahaha
hhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahaha
hahhahahahahahahahhahahahahahhahah
ahahahahahhahahahahahhahahahahahahah

Tyle powiem :-D jestescie the best
mi tez kiedys gumka utknela :zawstydzona/y: i moj adam sie bawil w ginekologa bo jej szukal ale znalazł mialam wtedy chyba z 18 lat :baffled: a potem gumki poszly wek i byla metoda wyskokowa a potem miesiac tabsy ktore mi nie spasowaly i znowu metoda wyskokowa :-D cud ze nie wpadłam :-D bo dla nas nie bylo odroznienia dni plodne od nieplodnych :happy2:

a lodzik, ja czasem lubie a czasem nie, zalezy od tego co moj wczesniej spałaszuje bo potem rozne zapachy ma :-D jak zje na slodko cos to jest super a jak cos konkretnego to juz nie tak fajnie :-D

mam pytanko macie jakies super metody depilacji muszelek? bo ja po maszynce mam krostki :zawstydzona/y:

A o której masz wizytę ??

13.45 :tak:

mam pytanko macie jakies super metody depilacji muszelek? bo ja po maszynce mam krostki :zawstydzona/y:

Ja golę maszynką, ale potem natłuszczam to miejsce odrobiną oliwy z oliwek ;-)Tylko, ja nie gole wszystkiego na zero :-p Zostawiam po środku kawałek bobra, którego przycinam nożyczkami :-p I lepiej nie wkładać majtek zaraz po goleniu, bo wtedy w okolicach pachwin robią się podrażnienia :tak::tak: Też swoje już przeszłam, jeśli chodzi o golenie broszki :-):-):-)

13.45 :tak:

Ja golę maszynką, ale potem natłuszczam to miejsce odrobiną oliwy z oliwek ;-)Tylko, ja nie gole wszystkiego na zero :-p Zostawiam po środku kawałek bobra, którego przycinam nożyczkami :-p I lepiej nie wkładać majtek zaraz po goleniu, bo wtedy w okolicach pachwin robią się podrażnienia :tak::tak: Też swoje już przeszłam, jeśli chodzi o golenie broszki :-):-):-)

A macie jakieś metody golenia dla baby w ciąży bo przez ten brzuch już nic nie widzę ????:-)

reklama
teraz z testowaniem czekam az @ zacznie sie spóżniac czyli najszybciej za tydzien go zrobie bo @ ma przyjsc w pn wiec sobie troche poczekam, zreszta juz odpuscilam, jak dostane @ to moj bedzie mial problem bo mu obiecalam ze go za kulki powiesze za kare :-p

o tej oliwce nigdy nie pomyslalam :-) mi sie krostki szczegolnie na drugi dzien robie, a majtek na noc nie zakladam w ogole, prawie na golasa spie :-)

no to jak daa ucieka do nauki to ja tez, choc mi sie nie chce :/
papa milego swintuszenia, i piszcie o waszych sposobach boboseksow bo moze bede musiala poprobowac czegos innego :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry