missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
z urzedu pracy dotacje mozna dostac?? o super... bo sie tak zastanawiam jak maja nam firme zamknac to by sie przydalo cos swojego zalozyc i w sumie napewno jak cos to sklep dzieciecy " ANTOŚ" to napewno :-) o moim synku kochanym... musze sie podopytywac o tej dotacji... bo nei chcialabym nikogo zatrudniac tylko ja z mezem zebysmy sie tym zajeli ewentualnie jakas jedna osobe zatrudnic...
pati ja umiem tylko sznurek zrobic na szydelku jak mnie kiedys babcia uczyla... musze zobaczyc te ksiazki i te linki co mi dalas kurcze wzielabym sie za to moze i w swoim sklepie bym sprzedawala :-)
pati ja umiem tylko sznurek zrobic na szydelku jak mnie kiedys babcia uczyla... musze zobaczyc te ksiazki i te linki co mi dalas kurcze wzielabym sie za to moze i w swoim sklepie bym sprzedawala :-)
bo z A chcemy otworzyc firme informatyczna. a powiedz mi czy z zusme to prawda ze dla nowych firma sa ulgi i sie placi ponad 300zl tylko ? bo ja takie info znalazłam wiec, jakby byly dotacje z urz pracy i jeszcze takie ulgi z zusu to juz sie nie zastanawiamy i otwieramy działalnosc 
dzizes egzamin lada dzien,a mnie sie tak nie chce uczyc, bosze , jutro bede jeczec pewnie,ze mam malo czasu,a w sobote egzaminos. Walnijcie mnie plisss
i mi sie nie chce uczyc mam w glowie teraz tylko ten moj biznesik i nic poza tym
:-)