• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Lucyf ja mam małe B takie ,że jak leże i ręce do góry wyciągne to nie mam nic:zawstydzona/y: ,ale dajemy rade tylko trzeba ręką podtrzymać :tak:.
Aga ty masz tak jak ja je nieraz jak M nie chce wieczorkiem to przed snem mu mówie ,że jakbym nie mogła usnąć to niech sie już za wczasu na plecach ułoży do snu żebym miała łatwiejszy dostęp:)

reklama
Lucyf ja mam małe B takie ,że jak leże i ręce do góry wyciągne to nie mam nic:zawstydzona/y: ,ale dajemy rade tylko trzeba ręką podtrzymać :tak:.

A ja od niedawna zaczęłam po hiszpańsku bo teraz mam czym :-) A wczoraj to nawet sie sama nimi pobawiłam - podrzucałam sobie do góry na przemian raz jednego a raz drugiego. Dżises ja od niedawna mam cycki :-):-):-)

Kochane uciekam na obiadek , może wyrżnę głową w jakąś zaspę śnieżną to troszkę ochłonę.
Do wieczorka kochane

"zawsze twierdzilam ze szczesliwa kobieta to dobrze wybzykana kobieta" swieta prawda :tak:

aga ze ja mam dosc seksu ??:-D nigdy :no::-) ja czasem potrafie jak maz jest w pracy i tylko wieczorem wiem ze bedzie bzy bzyk to w ciagu dnia potrafie sobei sama dobrze zrobic ze 2-3 razy jak mnie napadnie cos :-p nie wiem jak wyytrzymam bez sexu jak bedzie dzidzia wbrzuszku ael musze... bow tej ciazy szalelismy czasem n ie powiem i o... wiec teraz post bede jemu tylko lody robic choc on zawsze mowil ze jeszcze dupka zostaje :-D

a wlasnie a jak to po hiszpansku jest ?? tzn ze co ze sie bzyczy :-D z mucha hiszpanska ms ie skojarzylo :P haha

lucyf zabilas mnie z tym wzieciem skory z plecow zeby cycki byly :-D :-D

mississ juz podazam z wyjasnieniami
Cinepimastria, bo tak brzmi fachowa nazwa seksu hiszpańskiego, to nic innego niż pieszczoty, w czasie których mężczyzna ociera się członkiem o piersi partnerki. :happy2:

Witam was kochane. Nie było mnie wczoraj i tak siedze i czytam sobieo czym mowa i przyznam się wam że pracowałam wPUP i jeśli chcecie wiedziec coś o przyznawaniu dotacji na rozpoczęcie działalności gospodarczej to pytajcie odp:) Byłam pośrednikiem pracy;/;/;/ i przyjmowałam wnioski na dotację wieć mam nadzięję że odpowiem lub podpowie co i jak.... Aco do tematu sexu hmmm fajnie o tym popisać:P

teraz z testowaniem czekam az @ zacznie sie spóżniac czyli najszybciej za tydzien go zrobie bo @ ma przyjsc w pn wiec sobie troche poczekam, zreszta juz odpuscilam, jak dostane @ to moj bedzie mial problem bo mu obiecalam ze go za kulki powiesze za kare :-p

o tej oliwce nigdy nie pomyslalam :-) mi sie krostki szczegolnie na drugi dzien robie, a majtek na noc nie zakladam w ogole, prawie na golasa spie :-)

no to jak daa ucieka do nauki to ja tez, choc mi sie nie chce :/
papa milego swintuszenia, i piszcie o waszych sposobach boboseksow bo moze bede musiala poprobowac czegos innego :-D

Ja Ci powiem, że teraz nam się udało po jednym seksiku...tylko, że doszliśmy obydwoje jednoczesnie, to ponoć bardzo pomaga.....a, że ciężko szczytować jednocześnie przy tradycyjnym seksiku....to on mnie bzykał, a ja sobie rączką pomagałam.....:zawstydzona/y:

o matko was nadrobić to naprawde jest nie lada wysiłek.

Kasiu cały czas trzymam kciuki i modle się co wieczór za was.

Dziewczynki ,ale dziś żeście temat wpadły i to w mój ulubiony bo ja lubie eksperymenty , z tymi smakami to sie zgodze jeśli sie cosik zamierza to dwie puszki ananasó potrzebne:tak:
co do depilacji to ja miałam ten sam problem Pati i zaczęłam sie zmarować zaraz potem oliwką dla dzieci i jest już oki ,a nawet lepiej bo jest poślizg i mój M sie zaraz dobiera:tak:;-):-).
A może ,któraś z was próbowała po hiszpańsku??????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-);-)
ja mam rozmiar E i mój Z uwielbia hiszpana....tylko, że finał i tak zawsze w buzi....:zawstydzona/y:

a jak już tak dzisiaj seksualnie....to co myślicie o analu....wiem, że dla facetów to raj....ale hmmmm....dla mnie nie bardzo....chyba, że jestem jakoś wąsko zbudowana i pomimo środków nawilżających odczuwam bolesny dyskomfort....

Ostatnia edycja:
Karolcia ja też sobie pomagam czasem ku uciesze mojego M:zawstydzona/y:a myślałam ,że tylko ja jestm świntuchą.
Oj chyba po tych waszych gadkach to mojemu dziś nie daruje:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
ewelinka ja na pwno skorzystam z twoich podpowiedzi :-) najlepiej mi na priva napisz wszystko co wiesz :-) byłabym wdzieczna bo w ogole nie wiem jak sie do tego zabrac a maz mnie molestuje ze mam szukac informacji o otwieraniu działalnosci tylko ze ja teraz mam malo czasu przez te studia... no wlasnie teraz sie probuje uczyc ale mi to nie idzie w ogole..

karolcia zazdroszcze takich cycow :-D ja mam rozmiar A ... nie ma za co złapac a jak sie poloze na plecy to nawet sciaganie skory z plecow nic nie da :-D

dobra teraz niemiecki przedemna... a potem bankowosc, i prawo gospodarcze wrrr mam 6 egzaminow i 8 zaliczen, conieco juz za soba ale i tak duzo przedemna wiec papa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry