Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bo my niby takie grzeczne jesteśmy, a podejrzewam, że można by osobny wątek założyć z naszymi świnstwami......Karolcia ja też sobie pomagam czasem ku uciesze mojego Ma myślałam ,że tylko ja jestm świntuchą.
Oj chyba po tych waszych gadkach to mojemu dziś nie daruje![]()

tylko na pocatku troche boli... az pamietam jak kiedys jak sie kochalismy po bozemu to przez przypadek nie wiem jakim cudem wszedl szybko do tyleczka i myslalam ze sie zesram z bolu!!! i sie poplakalam i po seksie bylo... bez nawilzenia nie radze probowac
a tak to tylko z poslizgiem :-) a chec na takie bzyk bzyk moze mam raz na dwa miesiace 
e tam Gosia nie wiesz co dobre![]()

Ale poprawiłyście mi humor, śmiałam się sama do siebie. Miałam się uczyć, weszłam tylko na chwilę i nadrobiłam te wszystkie strony. Super temat i masz rację Karolcia, ze taki temat odgania smuteczki. Wszystkie tak czesto koncentrujemy się na "robieniu" dzieci, że czasami ma się wrazenie, ze sex nas cieszy... a przecież cieszy i to jak
I to jak widać wszystkie rodzaje..