• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Karolcia ja też sobie pomagam czasem ku uciesze mojego M:zawstydzona/y:a myślałam ,że tylko ja jestm świntuchą.
Oj chyba po tych waszych gadkach to mojemu dziś nie daruje:-D:-D:-D:-D:-D:-D
bo my niby takie grzeczne jesteśmy, a podejrzewam, że można by osobny wątek założyć z naszymi świnstwami......

ale przynajmniej smutki poszły precz....i ochota na wieczorne przytulanka przyszła....a że ja taka trochę nimfomanka jestem....to i poświntuszyć lubię....;-)

Karolcia ja sie do analu nie nadaje raz próbowaliśmy i była krew pot i łzy i nawet miałam zamiar do gina jechać nazajutrz ,ale na szczęście troszke krwi było tylko i nie panikowałam potem ,ale namówić się już więcej nie dam:no:

Ja nie zapomnę zdania z "Seksu w wielkim mieście" jak tam dziewczyny rozmawiały o analu, że "dziurka to dziurka" ;-), ale to zdecydowanie nie dla mnie i nawet nigdy nie próbowałam i nie mam ochoty, mój P. też zresztą.

lucyf aha tzn robi tak to robilismy ale nei wiedzialam nawet z to sie tak nazywa :-)

co do pomagania sobie to ja chyba zawsze sobie pomagam bo jakos nie wiem inaczej dojsc nie potrafie ale na jeźdzca t dochodze bez pomocy jak dobrze usiade :-)

a anala lubie ale musze miec ochote... i duzo duzo nawilzacza... :-)bo tam to nie tak latwo wchodzi :-D tylko na pocatku troche boli... az pamietam jak kiedys jak sie kochalismy po bozemu to przez przypadek nie wiem jakim cudem wszedl szybko do tyleczka i myslalam ze sie zesram z bolu!!! i sie poplakalam i po seksie bylo... bez nawilzenia nie radze probowac :no: a tak to tylko z poslizgiem :-) a chec na takie bzyk bzyk moze mam raz na dwa miesiace :-p

e tam Gosia nie wiesz co dobre :tak:

no właśnie chyba wiem co jest dla mnie dobre ;-)
generalnie, że anal sprawia przyjemność facetom to rozumiem, ale kobietom, nie wiem co mnie w tej dziurce może podniecac, szczególnie jak ja nie mogę bez bólu 'dwójeczki zrobić bo mi ta dziurka pęka i krew leci. tak psychicznie na ten rodzaj seksu mam blokadę, wszelkie inne formy tak :tak:

mis ie bardzo podoba orgazm przy analu ... jest o wiele mocniejszy niz ten lechtaczkowy u mnie :-)

pati napalilam sie na szydelkowanie jak lyzy na grzebien :-) na youtubie znalazlam kilka filmow jak robic butki sukienki i kwiatki i czapeczke i jak tylko bede miala wiecej dni wolnych od pracy zabieram sie za buciki na pierwszy rzut :-) jak skoncze to wam sie pochwale :-) a ty zamawiasz ta welne na necie czy kupujesz w sklepie?? cholera ja nie widzialam zednego w mojej okolicy :-(a jestem taka napalona na to z enie odpuszcze :-)

reklama
Hej Świntuszki:tak:Ale poprawiłyście mi humor, śmiałam się sama do siebie. Miałam się uczyć, weszłam tylko na chwilę i nadrobiłam te wszystkie strony. Super temat i masz rację Karolcia, ze taki temat odgania smuteczki. Wszystkie tak czesto koncentrujemy się na "robieniu" dzieci, że czasami ma się wrazenie, ze sex nas cieszy... a przecież cieszy i to jak:tak: I to jak widać wszystkie rodzaje..
Gosiu, mnie tak jak Ciebie anal niekoniecznie, chociaż nie próbowałam, to kto wie:-p
Jej mam parcę domową, ale będę podczytywała. Ochoty mi narobiłyście a tu męża jeszcze z pracy nie choroba jasna:wściekła/y:
Buzia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry