• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczynki ,a ja troszke z innej beczki zgłodniałam, a że miałam paczuszke zupki amino rosołka( bo ją rozdarłam niechcący w sklepie i musiałam kupić):zawstydzona/y:, to skorzystałam z pomysłu jednej pani ,która te zupki nałogowo kupuje , otóż stwierdzam ,że pycha i polecam gorąco:
Przepis pewnej kobietki ze szpitala żeby nie było ,że sobie przywłaszczam);-)

Makaronek zaparzyć w samej wodzie gotującej przykryć na 5 minet (:-D:-D:-D:-D) bez przyprawy , po czym wyłożyć na talerzyk i dodać niecałą 1/4 kostki masełka lub troszke zwykłego wymieszać i akurat na rosól dodać niecałe pół tej przyprawy z paczuszki według smaku
żeby za słone nie było i mówie wam pycha palce lizać jutro chyba wstąpie do hipermarketu i kupie kilka smaków bo tamta pani mówiła ,że ona akurat biały barszczyk kupuje i wtedy wsypuje pół tej przyprawy.
zaraz biegnę do wanny się wykąpać i uszykować na sexy.

reklama
Hej Świntuszki:tak:Ale poprawiłyście mi humor, śmiałam się sama do siebie. Miałam się uczyć, weszłam tylko na chwilę i nadrobiłam te wszystkie strony. Super temat i masz rację Karolcia, ze taki temat odgania smuteczki. Wszystkie tak czesto koncentrujemy się na "robieniu" dzieci, że czasami ma się wrazenie, ze sex nas cieszy... a przecież cieszy i to jak:tak: I to jak widać wszystkie rodzaje..
Gosiu, mnie tak jak Ciebie anal niekoniecznie, chociaż nie próbowałam, to kto wie:-p
Jej mam parcę domową, ale będę podczytywała. Ochoty mi narobiłyście a tu męża jeszcze z pracy nie choroba jasna:wściekła/y:
Buzia

No własnie......w końcu seks to nie tylko prokreacja i chęć spłodzenia potomstwa...choć u nas dziewczyny to pewnie temat przewodni,,,,
ale ja też rochę się rozerwałam i smuteczki poszły na bok....a teraz tylko myślę jak Z juz do łóżka zaciągnąć.....zresztą pewnie nie tylko ja bo tu pusto się zrobiło ;-)

A co do analku....to u nas czasami się pojawi, ale to głównie na prośbę Z.....ale to najpierw delikatnie paluszkami mnie rozgrzewa....a potem to jakoś idzie...choć ja za tym nie przepadam....

kobietka widze ze nawet przy przepisach na gotowanie nie odstepujesz od tematu :-D

no do analu to tak jak karolcia pisze najlepiej kto nie probowal a chce sprobowac najlepiej rozgrzac sie paluszkami a pozniej heja :-) moj maz to lubi tez niekiedy jak mu szperam paluszkami haha :-D ale czesciej ostatnio cos mowi ze niewolno pewnie sie nie przyszykowal :-D czasem to wibratorem go tam poszmyram czasem ciut glebiej ;-):-)

pati gdzie ty sie podziewasz?? ja tu wazne pytania ci zadae odnosnie mojej szydelkowej kariery a ty ucieklas nununu ;-)
w ogole jak mnie wzielo na te szydelkowanie to nie wnikam... jak mis ie bedze nudzilo w pracy na kasie a zazwyczaj se nudzi to bede dziergac :-D nie no chyba by mnie z pracy za to wyrzucili nie zwazajac na to nawet ze manek nie robie a czasem zarobie dla firmy po kilka groszy :-D z jednej strony ciekawe jakby dyro zareagowal jakby na kamerze zobaczyl mnie robiaca na szydelku :eek::-D moze by poprosil zeby cos dla jego zuzi zrobila :-D

kobietka widze ze nawet przy przepisach na gotowanie nie odstepujesz od tematu :-D

no do analu to tak jak karolcia pisze najlepiej kto nie probowal a chce sprobowac najlepiej rozgrzac sie paluszkami a pozniej heja :-) moj maz to lubi tez niekiedy jak mu szperam paluszkami haha :-D ale czesciej ostatnio cos mowi ze niewolno pewnie sie nie przyszykowal :-D czasem to wibratorem go tam poszmyram czasem ciut glebiej ;-):-)
Bo to ich bardzo podnieca....mnie się też czasami uda go tam trochę popieścić, czasami nawet sam mi tam rękę popycha, albo języczkiem:-p.....ale na głębsze penetracje nie mam odwagi, żeby go nie wystraszyć....

Jedzenie, szydełkowanie, seks.....jak tu dziś pięknie, że nikt nie płacze, choć mamy problemy i różne smutki.....

Dobra skarby moje...mykam do lóżka....bo już Z namówiłam na perwersyjki jakieś....:-D

Słodkich snów....i gorącej nocy....

missi juz jestem ,ciagle zagladam i podczytuje ale akurat mam nauke na pierwszym miejscu, ja nici kupuje w pasmanterii, kordonek maxi najlepiej lub jakis inny ale tylko z firmy Ariadna, wysle ci linki z allegro
a jak chcesz włóczke na cieplejszy sweterek to polecam włóczke Kocurek i Kotek, Różnia sie gruboscia ja wole ta ciensza no i ona jest wydajniejsza. Aha i do Kordonka Maxi uzyam szydełka nr 2 a do włóczki Kocurek numer 3 a do Kotka to juz 3,5 lub nawet 4, ty sobie wez zawsze o cwiartke wieksze szydełko bo bedziesz na poczatku ciasno robic :-) wysle ci linki do włoczek i do szydełek jakie najlepiej

maxi : KORDONEK Maxi SUPER OKAZJA !!! (876098749) - Aukcje internetowe Allegro
KORDONEK MAXI ALTIN BASAK 100% BAWEŁNY! (876108888) - Aukcje internetowe Allegro
Kordonek MAXI marki Altin Basak, bawełna,LEGNICA (883702415) - Aukcje internetowe Allegro
Kordonek MAXI METALIC Altin Basak ,LEGNICA pasm. (883719122) - Aukcje internetowe Allegro
kordonek Koral: NICI KORAL 10, ARIADNA, 790 METRÓW, 17 KOROLÓW (871976019) - Aukcje internetowe Allegro te na duzo starczaja sa blyszczace i sliskie jakby z jedwabiem lub atłasem przy wykanczaniu ciuszkow sie wyslizguja wiec trzeba je dobrze pozaszywac bo sie potem moze wszystko sproc jak np za malo nitki zaszyjesz to ona przy praniu wyjdzie i zacznie sie proc i nie da sie uratowac

jeszcze sa kordonki Kaja oraz Mya ktore ja polecam :-) tez z ariadny i tez do nich szydełko nr 2 dla ciebie najlepiej

a teraz włóczki do sweterkow:
***WŁÓCZKA KOCUREK SUPER WYDAJNA - KROTON_II ** (878521453) - Aukcje internetowe Allegro kocurek szydełko nr 3 minimum
oraz Kotek : **WŁÓCZKA KOTEK W NISKIEJ CENIE - KROTON_II*** (883962950) - Aukcje internetowe Allegro i tu wieksze szydełko bo grubsza wełna :-)

jak masz pasmanterie w poblizu to powinni miec takie kordonki i włóczki a moze i ci doradza

no to teraz szyedłka:
Szydełka *** Szydełko z rączką (875829468) - Aukcje internetowe Allegro
mozesz najpierw metalowym probowac bo przypuszczam ze z plastikowa raczka szybko zlamiesz, mi sie z taka raczka lepiej robi ale niektorzy wola metalowe lub cale plastikowe

missi juz jestem ,ciagle zagladam i podczytuje ale akurat mam nauke na pierwszym miejscu, ja nici kupuje w pasmanterii, kordonek maxi najlepiej lub jakis inny ale tylko z firmy Ariadna, wysle ci linki z allegro
a jak chcesz włóczke na cieplejszy sweterek to polecam włóczke Kocurek i Kotek, Różnia sie gruboscia ja wole ta ciensza no i ona jest wydajniejsza. Aha i do Kordonka Maxi uzyam szydełka nr 2 a do włóczki Kocurek numer 3 a do Kotka to juz 3,5 lub nawet 4, ty sobie wez zawsze o cwiartke wieksze szydełko bo bedziesz na poczatku ciasno robic :-) wysle ci linki do włoczek i do szydełek jakie najlepiej

maxi : KORDONEK Maxi SUPER OKAZJA !!! (876098749) - Aukcje internetowe Allegro
KORDONEK MAXI ALTIN BASAK 100% BAWEŁNY! (876108888) - Aukcje internetowe Allegro
Kordonek MAXI marki Altin Basak, bawełna,LEGNICA (883702415) - Aukcje internetowe Allegro
Kordonek MAXI METALIC Altin Basak ,LEGNICA pasm. (883719122) - Aukcje internetowe Allegro
kordonek Koral: NICI KORAL 10, ARIADNA, 790 METRÓW, 17 KOROLÓW (871976019) - Aukcje internetowe Allegro te na duzo starczaja sa blyszczace i sliskie jakby z jedwabiem lub atłasem przy wykanczaniu ciuszkow sie wyslizguja wiec trzeba je dobrze pozaszywac bo sie potem moze wszystko sproc jak np za malo nitki zaszyjesz to ona przy praniu wyjdzie i zacznie sie proc i nie da sie uratowac

jeszcze sa kordonki Kaja oraz Mya ktore ja polecam :-) tez z ariadny i tez do nich szydełko nr 2 dla ciebie najlepiej

a teraz włóczki do sweterkow:
***WŁÓCZKA KOCUREK SUPER WYDAJNA - KROTON_II ** (878521453) - Aukcje internetowe Allegro kocurek szydełko nr 3 minimum
oraz Kotek : **WŁÓCZKA KOTEK W NISKIEJ CENIE - KROTON_II*** (883962950) - Aukcje internetowe Allegro i tu wieksze szydełko bo grubsza wełna :-)

jak masz pasmanterie w poblizu to powinni miec takie kordonki i włóczki a moze i ci doradza

no to teraz szyedłka:
Szydełka *** Szydełko z rączką (875829468) - Aukcje internetowe Allegro
mozesz najpierw metalowym probowac bo przypuszczam ze z plastikowa raczka szybko zlamiesz, mi sie z taka raczka lepiej robi ale niektorzy wola metalowe lub cale plastikowe

Pati a ty wiesz że szydełkowanie też ma coś wspólnego z seksem ??
No bo szydełkowanie to w koncu ROBÓTKI RECZNE. Też takie czasem robię gdy nie mam ochoty na lodzika.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry