• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
patii:szok: dzieki :-)

kurcze ja pamietam jak z babcia cos modzilam na szydelku to jednym moim ulubiony duzym plastikowym. gdzies go w domu mam ale nie wiem gdzie... kurcze ze dopiero we wtorek bede miala czas zeby pojsc poszukac i cos kupic ... a ja sie tak napalialam... a tu praca jutro caly dzien i szkola sob i niedz i w poniedzialek znow praca i pozniej jeden dzien wolneo wiec wtedy ojde... a szkoda bo jakbym mial juz to bym dzisiaj w nocy robila :)

a moja nauka poszla w las :/

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór :-):-)

Trochę się pouczyłam, byłam na uczelni i takie tam:tak:
... Ale stęskniłam się przez to za moimi sex-laskami ;-);-);-);-)
Widzę, że nadal brniecie w temat :-)

A ja mam problem... Ciągle mi się sikać chce :dry::dry: Latam tak co godzinkę :dry::dry:
Jakoś ciężko mi sobie wyobrazić, w jaki sposób mogłam sobie tam coś przeziębić. :dry: Ja zmarźluch jestem i chodzę opatulona od stóp po włosy :-p:-p No i nereczki i pupa zawsze zakryte :sorry2::sorry2: Ehhhh....

Dobry wieczór :-):-)

Trochę się pouczyłam, byłam na uczelni i takie tam:tak:
... Ale stęskniłam się przez to za moimi sex-laskami ;-);-);-);-)
Widzę, że nadal brniecie w temat :-)

A ja mam problem... Ciągle mi się sikać chce :dry::dry: Latam tak co godzinkę :dry::dry:
Jakoś ciężko mi sobie wyobrazić, w jaki sposób mogłam sobie tam coś przeziębić. :dry: Ja zmarźluch jestem i chodzę opatulona od stóp po włosy :-p:-p No i nereczki i pupa zawsze zakryte :sorry2::sorry2: Ehhhh....

daaa bo to może nie przeziębienie... ??? :cool2::cool2::cool2:

cześć zboczuchy!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry