• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

woooow 100 zl taniej :-D

ja po polowkowym pogonilam mojego P z remontem a od 24 tc skupuje klamoty dla małego. Już mam praktycznie wszystko i mam gdzies swoje lęki. Bedzie wszystko dobrze. Teraz wlasnie piore ubranka, dzis prasowalam pieluchy. Z moim tempem i uwielbieniem do prasowania moze sie wyrobie do marca :baffled:

Kochana ale Ty już jesteś w 31 tygodniu wiec nie masz się już o co martwić.

A właśnie, czy te tzw."klamoty" które kupowałaś to też są może mebelki ?? Bo ja bym chciala kupić jakieś ładne , ale wszystko to co mi się podoba to ma kosmiczne ceny... Kupowałaś jakieś meble ??

reklama
koti i bardzo dobrze :-) Nie ma co sie bac, ja juz kompletuje ciuszki , a co potem pozostanie mi kupywanie takich drozszych rzeczy jak wozek, wanienka itp.... Co ma byc to bedzie,ale raczej jestem dobrej mysli,ze wsio bedzie ok. Tylko porodu sie boje najbardziej,bo bede w tym samym szpitalu co wczesniej :baffled:

Ja pierdziele ... dziewczynki ale jesteście odważne...

Aga ja sobie mysle,ze tak w 7miesiacu juz sie obkupie ze wszystkim. Potem bedzie ciepło i niewiem czy z moimi nogami wytrzymam to łazenie po sklepach, w sumie dobrze ,ze ktos wymyslil to allegro :-D

Aga34 ja się napaliłam na typowo dziecięce mebelki, ale .... po pierwsze ceny chore, po drugie mam malutki pokoik więc za dużo tam nie weszło. Kupiłam tylko dwie komody na ubranka - normalne z Ikei, dwie wiszące półki na duperelki, jeden pseudo regał stojący (niech zyje ikea :-) ) i łożeczko. W ten sposób w cenie jednej komody w zyrafki czy cuś mam umeblowany cały pokój. Na wątku wieści jest gdzieś link ze zdjęciami pokoiku. Ściany P pomalował, ponaklejaliśmy naklejki i jest git.

a zakupy zaczęły sie od pierwszego pajacyka i poleciało. I mówię Ci ja po połówkowym szaleju się napiłam i zwariowałam z zakupami ;-)

Aga ja sobie mysle,ze tak w 7miesiacu juz sie obkupie ze wszystkim. Potem bedzie ciepło i niewiem czy z moimi nogami wytrzymam to łazenie po sklepach, w sumie dobrze ,ze ktos wymyslil to allegro :-D

Kochane ja też muszę wszystko pozałatwiać póki mogę, czyli póki mam dobre samopoczucie.Ale boję się czy wszystko ok, maluszka ostatnio żadkoczuję i nadal pod pempkiem a w tym tygodniu ciąży to jużchyba powinnam wyżej - tak przynajmniej wyczytałam....Ale jutro USG połówkowe wiec sie okaże...

reklama
Kochane ja też muszę wszystko pozałatwiać póki mogę, czyli póki mam dobre samopoczucie.Ale boję się czy wszystko ok, maluszka ostatnio żadkoczuję i nadal pod pempkiem a w tym tygodniu ciąży to jużchyba powinnam wyżej - tak przynajmniej wyczytałam....Ale jutro USG połówkowe wiec sie okaże...

Kurde czyli co mowisz,ze jak on pod pępkiem to zle? bo moj tam siedzi i to głową w dół w dodatku :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry