• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ewela, Aga, skoro do końca 5 miesiąca dopiero dno macicy powinno zrównać się z pępkiem to jakim cudem chciałybyście dzieciaczka ponad pępkiem czuć?
wszystko jest ok, nie wymyślajcie

Aga34 ja się napaliłam na typowo dziecięce mebelki, ale .... po pierwsze ceny chore, po drugie mam malutki pokoik więc za dużo tam nie weszło. Kupiłam tylko dwie komody na ubranka - normalne z Ikei, dwie wiszące półki na duperelki, jeden pseudo regał stojący (niech zyje ikea :-) ) i łożeczko. W ten sposób w cenie jednej komody w zyrafki czy cuś mam umeblowany cały pokój. Na wątku wieści jest gdzieś link ze zdjęciami pokoiku. Ściany P pomalował, ponaklejaliśmy naklejki i jest git.

a zakupy zaczęły sie od pierwszego pajacyka i poleciało. I mówię Ci ja po połówkowym szaleju się napiłam i zwariowałam z zakupami ;-)

A możesz mi jeszcze razprzesłać ten link ... plisssssssssssssssss:-):-):-)

a kurde ide do lekarza dopiero 8 lutego wtedy sie okaze wsio jak jest, ale by było,gdyby to okazał sie dziurawiec :baffled:,a nie chłopak ,ech nie trace nadzieii,ze lekarz sie pomylił , glupie co :zawstydzona/y: chociaz juz kompletuje pod chłopaka Tomaszka jak to moj D.mowi,ze inaczej to sie on nazywac nie bedzie --- ach te chłopy no :sorry2:

reklama
a dlaczego nie moge Ci wysłać wiadomości na pw :confused: bo ja blondynka :confused:

to tak jak sie naczytalam ze w 20 ktoryms tyg powinnam czuc czkawke .... a poczulam w 30 chyba dopiero ;-)

Oj ja akurat nie wiem jaki masz kolor włosków.;-)

A z Fisher Prais są zajefajne rzeczydla dzieci. Ja kuż kiedyś upatrzyłam sobie wanienkę do kąpania, muszę ją sobie zakupić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry