• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Jak byłam w listopadzie to zakupiłam sobie przywieszke nad łozeczko i komplet sliniaczkow, szkoda,ze wczesniej nie wiedziałam,ze bede to wiecej bym nakupiła ,a tak kicha

Ogólnie pomysł na same komody i półki a nie meble z szafami itp no i przede wszystkim postacie na ścianach z Kubusia Puchatka bo nie ma to jak " brykający tygrysek" ;-)

:-) ja szafe to moglabym sobie na glowie postawic, bo nigdzie by nie weszła.

Poza tym jak dziecko podrośnie i powie, matka mam dość Kubusia to odkleje ze ścian i przykleje coś innego. A jak meble mają stałe wzorki, to potem problem, bo trzeba by wszystko wymieniać.

Tu tu tu jestem tu doczytałam i stop zaczynacie wariować z tymi postami, że aż od czytania zadyszki dostałam :-D:-D:-D
Mebelki, ciuszki, wanienki - ja Cię kręcę a ja taki cykor jestem :baffled: Aga mam takie same obawy.
Dzisiaj na głos powiedziałam, że radość ciąży przysłania mi cały czas obawa o dzieciątko, by historia się nie powtórzyła i usłyszałam, że im będę radośniejsza tym dziecko będzie radosne i że mam się cieszyć, bo okres ciąży jest bardzo fajny i szybko mija. Już sama nie wiem czy się cieszyć i głosić całemu światu czy siedzieć cichutko i liczyć na ten malutki lipcowy cud :-(

Tu tu tu jestem tu doczytałam i stop zaczynacie wariować z tymi postami, że aż od czytania zadyszki dostałam :-D:-D:-D
Mebelki, ciuszki, wanienki - ja Cię kręcę a ja taki cykor jestem :baffled: Aga mam takie same obawy.
Dzisiaj na głos powiedziałam, że radość ciąży przysłania mi cały czas obawa o dzieciątko, by historia się nie powtórzyła i usłyszałam, że im będę radośniejsza tym dziecko będzie radosne i że mam się cieszyć, bo okres ciąży jest bardzo fajny i szybko mija. Już sama nie wiem czy się cieszyć i głosić całemu światu czy siedzieć cichutko i liczyć na ten malutki lipcowy cud :-(

Może mi sie po jutrzejszym dniu odmieni...;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry