Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
dzieki, przekaze P, bedzie chodzil dumny jak paw![]()
A czy ja mogę coś odgapić ??

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dzieki, przekaze P, bedzie chodzil dumny jak paw![]()

A czy ja mogę coś odgapić ??![]()
a jasne :-) a co ?? :-)
znalazłam podobne komody z ikei na allegro - tez je ogladalam :-)
IKEA KULLEN 3 SZUFLADY KOMODA NIE MALM ANEBODA (882362399) - Aukcje internetowe Allegro
Ogólnie pomysł na same komody i półki a nie meble z szafami itp no i przede wszystkim postacie na ścianach z Kubusia Puchatka bo nie ma to jak " brykający tygrysek" ;-)

Aga mam takie same obawy. Tu tu tu jestem tu doczytałam i stop zaczynacie wariować z tymi postami, że aż od czytania zadyszki dostałam
Mebelki, ciuszki, wanienki - ja Cię kręcę a ja taki cykor jestemAga mam takie same obawy.
Dzisiaj na głos powiedziałam, że radość ciąży przysłania mi cały czas obawa o dzieciątko, by historia się nie powtórzyła i usłyszałam, że im będę radośniejsza tym dziecko będzie radosne i że mam się cieszyć, bo okres ciąży jest bardzo fajny i szybko mija. Już sama nie wiem czy się cieszyć i głosić całemu światu czy siedzieć cichutko i liczyć na ten malutki lipcowy cud :-(