• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziękuję bardzo za dobre słowo i światełko (*) dla mojego Aniołka!
Jestem z białegostoku i może wiecie jaki jest dobry ginekolog w Białymstoku i to najlepiej żeby przyjmował z NFZ a nie tylko prywatnie?

O losie ale napisałyście -no to czytam i czytam...

Tygrysek
witaj... bardzo mi przykro że musiałaś do nas trafić -ale tutaj poczujesz się lepiej więc zostań z nami. Ja miałam zabieg w 11tc, starania zaczęłam po pierwszej @, udało się po drugiej @ no i czekamy cierpliwie do kwietnia... ale dziewczyny mają rację -badania choć te podstawowe trzeba zrobić. Wbrew pozorom czas szybko leci:tak:
Boli kurcząca się macica -nie bierz no spy!!!! i sprawdzaj temperaturę -jeśli jej nie masz wszystko jest ok

Aga34 dlatego dajemy sobie tyle czasu na papiery zeby się nie złościć i jak ruszyć to pełną parą:-) ja nad pępkiem zaczęłam małą czuć w 26/27 tygodniu -czegoś Ty sie naczytała o tym nad/pod pępkiem??:confused:

Alicja1985 czy Ty lubisz swoje imię??? tak pytam bo moja córka może zapytać po czym wnosiłam że po 18 czy 20 latach będzie z niego zadowolona:-p

Koti dawaj listę co masz co musisz mieć -bo ja jak wchodzę do sklepu to mnie głowa boli i nie wiem co jest potrzebne:baffled:

Kasikz
pomorskie:-) więc do morza rzut beretem -będziemy w weekendy moczyć tyłki w bałtyku;-)

EWELA28
na boga zastanów się nad kołyskami, bujankami i takimi tam!!!!:szok: ja sobie obiecuję -żadnego noszenia i bujania bo jak widzę chrześniaka S i jego histerie w stylu -ale noście mnie a nie kładźcie to postaram się być dzielna. A może masz bakterie??? ja brałam furagin -poza tym latałam dość długo w nocy co chwilkę -teraz tak ostatnio przesypiam całą noc bez siku:-) może dzidziuś lubi spać na pęcherzu??

Maruszka no to furagin i 2 pary skarpet

Just79 słuszna uwaga:-D

Agbar też mam taką nadzieję i trzymam kciuki za przyyyyyyjemności w starankach:-D

Kobietka to jak przyjdzie czas komunii to już oszczędności rób:tak:

Missiiss
to teraz zrób drugi taki sam:-D :-D :-D :-D :-D

A ja jutro pojadę do pracy na ploty, później do lekarza i wieczorem będę... jeszcze do Was dziś zajrzę
cmoki

Agatko kochana.Na komunie to pojade do chrześniaków i chrześnic ,a jak reszta przyjedzie z zaproszeniami to akurat mnie nie będzie:cool2::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D, bo nawet jak teraz zaczne zbierać to i tak nie dam rady bo kolejna komunia w rodzince za rok a potem znowu za rok i znowu i znowu i znowu znowu iznowu iznowu i .........................................................................znowu:szok:

1313
Alicja to piekne imie kazdej przystoi dziewczynie :-)
kiedys mi sie nie pdoboało ale teraz to nie wyobrazam sobie innego :-)
Alicja z krainy czarow
Albo
Alicja z krainy koszmarow :-)
chcesz tak corke nazwac???? :-)

reklama
Nooo... Wczoraj Aga34 i Anetha się bały wizyt, dziś z opóźnionym zapłonem jakiś dziwny lęk przyszedł do mnie. A wizyta dopiero w czwartek o 8.30...

Może to dlatego, że zaczął mnie boleć brzuch...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry