• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam
Ależ zmęczona jestem, ale jutro mam wolne :-)
Jutro z Wami pobędę więcej.:-)

Pati a gdzie twoje suwawaczki?

Agata- Alicja to bardzo ładne imię.

Jak nie usnę to do Was zajrzę jeszcze.
Pozdrawiam

reklama
Masz rację Just. Tylko niepotrzebnie je dźwigam. Mam nadzieję, że od poniedziałku będę miała już wolne. Nie wyrobię dłużej. Mamy wrażenie z koleżankami, że na zamknięcie roku nasi podatnicy dostali małpiego rozumu!

wywalilam... nie bede patrzec na te dni, liczyc itd, nie chce mi sie juz.... mam wszystko w d...

ide jesc kolacje, a potem powycierac lazienke bo moj chlop sufit gladzil wiec pewnie nasyfil :-/...

she ja probuje odpuscic ale jakos nie umiem :/

maruszka a z tego co ja kojarze to mnie jajnik bolal i sie okazalo ze to fasolka sie przesuwa do macicy no i wyszly dwie kreski wiec poki @ nie ma to jest nadzieja jak to agatka mawia

dobranoc jutro sie odezwe pewnie ;-)

Witam wieczorowo:happy2:
wlasnie wrocilam z kina:-)
Maruszka a moze to bieganie do kibelka to objaw ciazy:-) ja juz bym tak myslala. ale cos czuje tak jak Ty ze tym razem to dupa blada

opowiem wam historie roku
15-lata zaszla w ciaze i jej matka probuje sie od niej dowiedziec kto jest ojcem na to ona ze nie wie. matka dostala prawie zawalu i docieka dalej jak to jest mozliwe zeby nie wiedziec kto jest ojcem a ta 15-latka jej na to ze na tej imprezie bawili sie w gwiazde: 5 dziewczyn lezy na podlodze rozebranych a chlopaki wchodza do pokoju i po kolei z kazda uprawiaja seks i dlatego ona nie wie kto jest ojcem

LucyF to z życia wzięte czy dość kiepski żart? :szok:

Ładną mam tapetę w telefonie?

Załączniki

• Sweet_Child.jpg
    Sweet_Child.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 37
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry