• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam
ja jestem po wizycie okazalo sie ze serduszko mojej fasolki nie bije przestalo bic oklo 8 tygodnia a dzisiaj mamy 10 ponad mam skierowanie do szpitala jutro jade w czwartek bede miec zabieg .Nie wiem co napisac ,nie mial krwawienia

witajcie kochane
jestem po wizycie u gina
moje bóle to po prostu nerwy za które gin mnie objechał i stwierdził że urodze mega nerwusa i mam być sama sobie winna tych nieprzespanych nocy
pecherz niestety jeszcze większy niż był ale powiało odrobiną optymizmu bo w trakcie usg mój łobuz zrobił siku i pęcherz się zmniejszył
więc mojego drogie za tydzień w środę mam usg w szpitalu u gina i konsylium expresowe
i najprawdopodobniej 1 lutego do szpitala na operację
wklejam wam również potwierdzenie męskości mojego syna możę nie powinnam ale nie mogę się oprzeć tak ładnie zapozował

Zobacz załącznik 198164

Anetha.. nie wiem co powiedzieć... Rozumiem jak cieżko, przytulam.
Tygrsku ja będę jeździła do Wołczyńskiego, ale prywatnie. Chyba przyjmuje też na NFZ. Słyszałam o nim dobre opinie, jest od zapłodnień pzaustrojowych, ale takze od takich kłopotów jak my mamy. Kilka dziewcząt z mojej okolicy maja dzięki niemu swoje dzieci.

Anetha, nie wiem co napisać...(*)...tak strasznie mi przykro:no:buziam i przytulam Cię bardzo mocno.bardzo bardzo!!nie ma słów, które ukoją Twój smutek, ale wiedz, że dopóki droga nie zostanie zamknięta, to trzeba do końca walczyć o tą małą wielką miłość.postaraj sie na razie odpocząć popłakać tu z nami jeśli będziesz chciała.jestem z Tobą sercem i duchem!!!

i jeszcze jedno
mój gin nie owija w bawełnę i mówi prawdę nawet jeśli jest najgorsza
więc opisał mi moją sytuację i postanowiłam postarac się nie myśleć o najgorszym wiem że nie będzie łatwo ale przynajmniej się postaram
chcę wykorzystać każdy dzień z moim synkiem ktorego noszę pod sercem

i jeszcze jedno
mój gin nie owija w bawełnę i mówi prawdę nawet jeśli jest najgorsza
więc opisał mi moją sytuację i postanowiłam postarac się nie myśleć o najgorszym wiem że nie będzie łatwo ale przynajmniej się postaram
chcę wykorzystać każdy dzień z moim synkiem ktorego noszę pod sercem
Kasieńko!!bardzo się cieszę że nabrałaś nowych sił i nadziei!!!tak trzymaj Słonko!!!i do końca!!!przytulam Cię też mocno

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry