• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witam..nie wiem czy moje posty sie wklejaja czy jestem jakas niezauwazalna :((
no nic...
missiiss a ten lekarz po jakich badaniach stwierdzil ze masz zespol policystycznych jajnikow?tylko po usg?!
anetha bardzo mi przykro...ehhh..kolejne nieszczescie...
kaska wiec wszystko zaczyna sie rozjasniac...wierzylam w twoja sile...oby tak dalej :)) poglaskaj lokum syneczka i caluski dla Werci :))

witam..nie wiem czy moje posty sie wklejaja czy jestem jakas niezauwazalna :((
no nic...
missiiss a ten lekarz po jakich badaniach stwierdzil ze masz zespol policystycznych jajnikow?tylko po usg?!
anetha bardzo mi przykro...ehhh..kolejne nieszczescie...
kaska wiec wszystko zaczyna sie rozjasniac...wierzylam w twoja sile...oby tak dalej :)) poglaskaj lokum syneczka i caluski dla Werci :))

A gdzie ukryłaś swoją ładną buźkę. Czemu zmienilaś zdjęcIE??

Kasia - cieszę się ze zmienilaś podejście. Wszystko będzie dobrze kochana

Karolcia bede potrzebowala od ciebie namiarow gdzie robilas te badania genetyczne ile to kosztowalo i jakie badania jeszcze robilas bo chce tez zrobic wszystkie badania i dalej walczyc .

reklama
Anetha81 - strasznie mi przykro... Mocno przytulam!!

Kasiu - nareszcie powialo optymizmem, mocno tzrymam kciuki za kolejne dobre wieści..

Missiiss - no no śliczny bucik - tylko nie mów że ty początkująca bo nie uwierze!!

Aga - mam nadzieje że nie strachasz się porzed jutrem - trzymam za wszystkie kciuki jutro i powtarzam będzie dobrze!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry