• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
acha, Missiiss, jakoś trudno mi uwierzyć w Twoje PCO zaraz po ciąży, bo z tego co się orientuję, to paru nieudanych owulacji trzeba, żeby się PCO pojawiło, a Ty dopiero co @ miałaś...nie wiem czy pęcherzyki Graffa są na USG widoczne, ale podejrzewam, że temu ginowi coś się pomyliło.przypominam Ci, że oni nie są nieomylni zwłaszcza jak olewają pacjentki.mi zdiagnozowali mięśniaka w ciąży po czym na USG po stracie lekarz nic nie widział i powiedział, ze może to nie był mięśniak...jutro idę do mojej gin i zapytam, czy możliwe że np mi go od razu przy łyżeczkowaniu usunęli, ale w karcie nic nie miałam na ten temat.a kiedy wizyta u Zimmera?skoro on taki dobry, to może prawdę Ci powie...
pozdrawiam i dorej nocki

missi bucikk bardzo ladny naprawde, jak na pierwszy raz to super :-) niedlugo bluzeczke zrobisz

anetha badania genetyczne ja robilam w genomie w rudzie slaskiej 700zl placilismy od pary...

Karolcia bede potrzebowala od ciebie namiarow gdzie robilas te badania genetyczne ile to kosztowalo i jakie badania jeszcze robilas bo chce tez zrobic wszystkie badania i dalej walczyc .

Oczywiście skarbie...wszystko Ci powiem....będziemy razem walczyły o szczęście....
Pytaj o co tylko chcesz....

a narazie....przytulam bardzo mocno....trzymaj się nam kochana....
jak tylko wrócisz ze szpitala...to zaraz zrobimy naszą prywatną badankową naradę....i dam Ci trochę mojej siły i wiary....i wygramy tą walkę!

Ja jak zwykle na chwilke tylko...

Karolcia81 - i kiedy będziesz mieć wyniki tarzycowe?

Anetha81
- bardzo mi przykro:(Przytulam!I światełko (*)

Kaska0201
- tak trzymaj Kochana!Ja cały czas pamietam o Was w modlitwie!

Dobrej nocki!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry