Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
She a wiesz ze ja tez tak pomyslalam i mowie do m zadnych dzieci nie bedzie bo strach co sie dzieje

oto moje dzieloi juz mnie oczy i rece bola a nocy to mi sie beda buziki snily albo jakies dziwne cos jakbym miala cos wielkiego zrobic na szydelku bbrrr;-)
a i sory za syf drugiego planu :/
Witam
ja jestem po wizycie okazalo sie ze serduszko mojej fasolki nie bije przestalo bic oklo 8 tygodnia a dzisiaj mamy 10 ponad mam skierowanie do szpitala jutro jade w czwartek bede miec zabieg .Nie wiem co napisac ,nie mial krwawienia
Witam dziewczyny cala noc nie przespalam zbieram pomalu sie do szpitala zabieg bede miec w czwartek trzymajcie za mnie kciuki
dziekuje ze jestescie dajecie mi duzo wiaery w to ze moze byc lepiej.ten rok mial byc lepszy a zaczal sie tak znow fatalnie
i jeszcze jedno
mój gin nie owija w bawełnę i mówi prawdę nawet jeśli jest najgorsza
więc opisał mi moją sytuację i postanowiłam postarac się nie myśleć o najgorszym wiem że nie będzie łatwo ale przynajmniej się postaram
chcę wykorzystać każdy dzień z moim synkiem ktorego noszę pod sercem
Kochane ja zmykam spać . Jutro najpierw mam szkolenie a potem USG. Caluje i przytulam wszystkich...
Ja też dziś spałam nawet w nocy na kibelek nie latałam, no ale ja tak reaguję na stres - przesypiam, bo jak się obudzę to liczę, że będzie dobrze. Anetka trzymaj się Kochana.
A ja w czwartek badania i teraz martwię się podwójnie ...