• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

aga no schowalam ta mordke bo jakos myslalam ze sie strachacie... :)))
trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte,ale nie wiem po co-musi byc dobrze i napewno jest... :))
dobranoc kochane...musze jeszcze z moim psem wyjsc...a tam tak zimnoooooo

reklama
Witaj
Właśnie się zastanawiałam gdzie jestes ??:-)
Boę się jutrzejszej wizyty jak cholera !!!! Szczególnie teraz po poscie
Anethy

Aga - ja tu ciągle się kręcę - w pracy od 8-16 mam włączone cały czas a jak mam chwile to pisze - a w domu to podczytuje wieczorkiem... jestem jestem nawet jak nie pisze. To forum to moje uzależnienie:-D

I tu sie nie strachać - gotowa zobaczyc siusiaka albo to drugie:-D
Mówię Ci jak zestresujesz dzidzię to ci na badaniu się tyłkiem odwróci i tyle zobaczysz:-):-)

I mam do Was pytanko - miałam wyczerpujący dzień w pracy,i i mam teraz takei bóle podbrzusza ciągnące w dół i od kręgosłupa - upierdliwe ale do wytrzymania- czy to normalne. Pytam się bo laska dzis w pracy opowiadała o poronieniu które zaczęło się od podobnych bóli ( takich jak na @) i lekko się zestykowałam:-(

karolcia81 - dobry endo to podstawa!Pierwsza pani doktor powiedziała że moja tarczyca dobrze pracuje, i moge sie starac o dzidzie, ale nie dawalo mi spokoju ze tsh tak skacze...teraz dzieki tej pani doktor wiem co mi jest, i że mamy ogromne szanse na zdrowa dzidzie!

Karola a powiedz mi czy ktores z badan trzeba zrobic od razu zeby cos sprawdzic czy moze je zrobic po 2 tygodniach powiedz mi te genetycznne to gdzie robilas i ile one kosztuja

Wiesz....tylko te hormonalne (progesteron i t p), to lepiej później....a resztę...jak widzisz ja zrobiłam w trzecim tygodniu po : nasionka, TSH, TPO, Antykardiolipidowe, Przeciw jądrowe ANA 1.....
teraz czekam na wyniki...i będę się zastanawiala co dalej....
Genetyczne robiłam w Zabrzu, ul. 3 maja 13-15....800 zł .ale wtedy termin od razu na kasę chorych były terminy na lipiec.....jak chcesz to dam Ci numer tel. Za tą kasę jest badanie i konsultacja z genetykiem....
Mój głupi gin to kazał jeszcze czekać....ma pierwszą @, ale mi szkoda czasu i sie za to wzieliśmy sami....a dzięki dziewczynom z BB wiedziałam jakie badanka zrobić!
przejdziemy przez to razem.....

Ostatnia edycja:
dziekujedziewczynki

agusia poczatkujaca jestem :tak: kiedys tylko sznurki z babcia robilam ale mam fajnego internetwego nauczyciela nazywa sie youtube :-) tylko wyklinalam na ta babke ciagle jak robila na yuotube te buciki ze za szybko pokazuje haha :-D ale zaraz chyba sie za drugiego wezme

a mezowi sie przeslicznie podobal i mowil ze jutro do pracy wezmie :-)

pati a bluzek nie bede robila tylkoo buciki spodenki kocyki i sfeterki dla dzidziusiow :tak: jak znajde jak sie robi instrukcje na youtubie :-D

karolcia81 - dobry endo to podstawa!Pierwsza pani doktor powiedziała że moja tarczyca dobrze pracuje, i moge sie starac o dzidzie, ale nie dawalo mi spokoju ze tsh tak skacze...teraz dzieki tej pani doktor wiem co mi jest, i że mamy ogromne szanse na zdrowa dzidzie!

Zobaczymy jutro jak mi wyjdzie to TSH i TPO.....a wtedy będę działała dalej....a w razie czego to może za jakiś tydzień warto zrobić jeszcze raz, co?

dziewczyny ja zmykam jutro ide do szpitala maja mi jeszcze jakies badania porobic a w czwartek zabiegboje sie jak cholender znow ta narkoza ,uplakalismy sie z mezem strasznie dzisiaj .Ale juz nie mam sily plakac musze byc silna

karolcia81 - anty TPO robi sie podobno raz tylko, żeby wykazac czy jest podwyzszone. Mi ta moja pani doktor powiedziala, że dla mnie lepiej jakbym przed wiosna zaszla w ciaze, bo na wiosne i lato, te przeciwciala wzrastaja. tsh ja powtorzylam 3 razy w odstepach 2 tyg i raz mialam nadczynne, potem ponizej normy, potem juz coraz wyzej ponad nrme

Kochane ja zmykam spać . Jutro najpierw mam szkolenie a potem USG. Caluje i przytulam wszystkich...
Aga, to trzymam kciuki Kochana za wizytę, tzn żeby dzidzia się dobrze wypięła, bo wszystko inne będzie ok:tak:postaraj się porządnie wyspać!!!i z zadartą brodą maszeruj na wizytę, a później jakieś fotki fajowe;)
Missiiss, Ty też jakiś ukryty talent jesteś.u mnie tylko zapał duży był, a teraz jak mnie w robocie przegonią prze 8 godz, to juz mi sie nic nie chce, ale może jak zaciążę...
Anetka, odezwij sie koniecznie jak tylko będziesz mogła i chciała..to straszne przeżycie jest, ale..może to nie na miejscu, ale ktoś mi kiedyś powiedział:co cie nie zabije to cie wzmocni, i staram się tego pazurami trzymać, bo już nie raz się przekonałam, że to ma sens.bądź dzielna KOchana!!!czekamy na Ciebie!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Dobranoc kochane.....

Anetha81- trzymaj się....będę z Tobą myślami....
popłakałam się bo mi się wszystko przypomniało....to dopiero trzy tygodnie, a mnie się wydawało, że już minęły całe miesiące....
bądź silna i dzielna....i znajdź w sobie siłę do walki o szczęście....

Wiolka - jutro narada jak odbiorę wyniki!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry