Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witaj
Właśnie się zastanawiałam gdzie jestes ??:-)
Boę się jutrzejszej wizyty jak cholera !!!! Szczególnie teraz po poscie
Anethy

Karola a powiedz mi czy ktores z badan trzeba zrobic od razu zeby cos sprawdzic czy moze je zrobic po 2 tygodniach powiedz mi te genetycznne to gdzie robilas i ile one kosztuja
kiedys tylko sznurki z babcia robilam ale mam fajnego internetwego nauczyciela nazywa sie youtube :-) tylko wyklinalam na ta babke ciagle jak robila na yuotube te buciki ze za szybko pokazuje haha
ale zaraz chyba sie za drugiego wezme
jak znajde jak sie robi instrukcje na youtubie 
karolcia81 - dobry endo to podstawa!Pierwsza pani doktor powiedziała że moja tarczyca dobrze pracuje, i moge sie starac o dzidzie, ale nie dawalo mi spokoju ze tsh tak skacze...teraz dzieki tej pani doktor wiem co mi jest, i że mamy ogromne szanse na zdrowa dzidzie!
Aga, to trzymam kciuki Kochana za wizytę, tzn żeby dzidzia się dobrze wypięła, bo wszystko inne będzie okKochane ja zmykam spać . Jutro najpierw mam szkolenie a potem USG. Caluje i przytulam wszystkich...
postaraj się porządnie wyspać!!!i z zadartą brodą maszeruj na wizytę, a później jakieś fotki fajowe