• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Asiu, cudna dzidzia :-) taka do schrupania :-)

Lucy, szczęka opada :no: to tak jak koleżanka opowiadała, że u znajomych syna w klasie właśnie szał hormonów panuje (6-klasa!!!) i dziewczyny wysyłają do chłopaków smsy w stylu, że całą noc nie mogła spać bo o nim myślała, itp. ale bynajmniej nie takie końskie zaloty, tylko love story i bravo hit w jednym.

reklama
Boże na jaki my świat chcemy sprowadzić nasze Fasolinki??!!

Lecę trochę poleżeć. Może mi brzuch odpuści.

Buziaki Kochane. I lepszych humorków życzę. Wam i sobie :-)

just no jakies sms-y z milosnymi wyznaniami to ja rozumiem ale tego nie. fakt ja to jestem stare pokolenie ale wyobraznia a raczej jej brak u mlodziezy mnie przeraza

Witamnową aniołkowa mamusię i zapalam (*)
QUOTE=13x13;4833625]O losie ale napisałyście -no to czytam i czytam...

Aga34 dlatego dajemy sobie tyle czasu na papiery zeby się nie złościć i jak ruszyć to pełną parą:-) ja nad pępkiem zaczęłam małą czuć w 26/27 tygodniu -czegoś Ty sie naczytała o tym nad/pod pępkiem??:confused:

cmoki[/QUOTE]

Agatko dostałam linka od którejś z dziewczynek BB odnośnie tego gdzie powinno się czuć ruchy w poszczególnych tygodniach...

oto moje dzielo :) i juz mnie oczy i rece bola a nocy to mi sie beda buziki snily albo jakies dziwne cos jakbym miala cos wielkiego zrobic na szydelku bbrrr;-)

a i sory za syf drugiego planu :/

Załączniki

• bucik1.jpg
    bucik1.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 52
  • bucik3.jpg
    bucik3.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 48
  • bucik23.jpg
    bucik23.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 55
reklama