• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
a ja nie mam gdzie wogole pokoiku zrobic :-( maly bedzie z nami w jednym, bo w drugim moj pierwszy synus ma,ale bede miala tam taki malutki kącik, to własnie tymi kubusiami tak obkleje sciane,zeby słoko było chociaz w tym jednym miejscu :tak:

Wracam na forum po czasie, który potrzebowałam na przemyślenia. Zrobiłam zlecone badania, w przyszłym tygodniu idę do lekarza. Jeśli wszystko będzie ok, zaczynamy w przyszłym miesiącu. Muszę myśleć pozytywnie, mam nadzieję, że następnym razem wszystko zakończy się sukcesem.

oj ale fajne te wasze zakupowe szalenstwo :-)

ja mam dola przez wredna @ :-( umowilam sie do gina 28go na 13,40 :-/ zobaczymy czy wszystko ok z moim podwoziem... bedzie to 11 dc wiec moze zobacze pecherzyk... a jak nie to bede nalegac zeby pare dni pozniej przyjsc no i pogadam o tych zastrzykach co sobie dajecie clexane, oraz o akardzie w ciazy i luteinie czy mi przepisze bo wolalabym brac na wszelki wypadek... juz sie boje tej wizyty :-( bo moze ja wcale owulki nie mialam :-(

ja juz chce miec dzidzi w brzuszku ... smutno mi dzis jak nie wiem

wracam do nauki choc ciezko mi sie dzis uczy

I my też domek z ogrodem na pół mieście/pół wsi :-D. Nasze z m. plany co do dziecinnego hmmm hmmm hmmm. Mamy dwa pokoje, które łączą rozsuwane drzwi i w jednym chcemy zrobić sypialnię dla dzidzi z garderobą, a w drugim pokoik do zabawy. A jak przyjdzie kolejna dzidzia, to dalej zostawimy sypialnię, ale będą w dwójkę i dalej pokoik do zabawy. Rozdzielimy je jak przyjdzie pora albo same zaczną się dopominać :-). Ale póki co rok 2010 to będzie ślamazarny remont piętra, więc na razie parter nam musi starczyć i tu dzidzia na początku będzie z nami w sypialni. Potem przeniesiemy się na piętro i na parterze będziemy remontować. Ufff zejdzie pewnie z 3 lata na bank, najgorsze są ciągle to nowe pomysły :-p

missiiss ja Cię chyba opieprzyć muszę!!! i to porządnie!
w 2010 będziemy mamusiami na pewno. Nie ma innej możliwosci!
ja w to wierzę i wiem.
Koti dobrze mowi. skoro to dobry lekarz idz do neigo i juz.
i glowa do gory szybciutko bez zlych mysli i pesymizmu,bo jeszcze inne nas zarazisz swoim nie humorem. a mamy tu szczesciem tryskac zeby nasze ciezaroweczki wspierac. i szykowac sie a role mamus!

:-Dcześć laseczki js padam na twarz ,ale nadrobiłam;-)
Tygrysku przytulam i zpalam światełko (*) kochana ja krwawiłam przez 3 tygodnie i brzuszek bolał mnie czasami w dole czasem coś jakby ciągło ,albo rwało nawet.
Agbar trzymam kciuki żeby tym razem wszystko było dobrze:tak:

Karolcia nie pomogę ci bo ja sama sie nie znam dobrze na badaniach ,a wymazy robiłaś jakieś?

A ja dziś prosto po pracy pobiegłam do dentystki tam miałam czyszczony kamień za pomocą piasku i wody pod ciśnieniem i całą lape miałam w piasku dentystka sie śmiała ,że to darmowy piling jest, potem z mamą byłam umówiona na zakupy niedawno wróciłam
Witam was wszystkie i trzymam kciuki za was wszystkie
Mississ odstaw się i udawaj ,że M cie nie interesuje to na nich działa:tak:
Karola z tym eleganckim wyglądem to świetny pomysł ubierz coś fajnego niech mu góla chodzi:-);-)

A ja mam do was pytanko otórz będe ciocią i moja siocha miała już dwie cesarki ostatnią w listopadzie 2008 i teraz pytanie nie orientujecie sie ile powinno sie czekać do kolejnej i ostatniej czyli trzeciej?boje sie o nich bardzo ,ale czytałam ,że powinny minąć dwa lata więc ona sie załapie na te dwa lata a brzuszki w ciąży pierwszej i drugiej miała malutkie.

Bede ciocią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)po raz 16 sty:szok:

humor mi sie troche polepszyl a to za sprawa tego ze jak siadlam przy tym szydelkowaniu pierwszy raz w zyciu to wymodzilam slicznego bucika :-) co prawda jakies minimalne niedociagniecia sa ale nie jest tak zle :) tylko wieksze musze robic bo te sa za malenkie dla dzidzia tzn jeden naraziez robilam :-)

reklama
missi taka mala rada :-) jesli chcesz wiedziec dokladnie jaki rozmiar zrobic tzn rozmiar znasz lub np poszukaj na allegro wymiarow. musisz zrobic probke sciegu i potem zmierzyc np i bedziesz wiedziala ile wzorku wychodzi na np 10cm. ja kiedys tak robilam ze najpierw probka sciegu potem mierzylam i potem mniej wiecej obliczalam ile musze zrobic oczek na bluzke bo czesto jest tak ze zrobisz lancuszek szydelkiem wyjdzie ci ze powinno pasowac a wzor sciagnie sie i bedzie za male. aha i fotke bucika poprosze to skontroluje :-p

kobietka ale super ze bedziesz ciotka :-D a doliczylas bb dzieci??

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry