• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
O nawet zdążę przeczytać co zostało napisane...

Agnieszko
znalazłam coś takiego... wiem że co ja tam się znam ale mooooże Ci to pomoże???
PRZYCZYNY WZDĘĆ LUB KOLEK U NIEMOWLĄT KARMIONYCH PIERSIĄ
dziecko nie toleruje laktozy nawet w mleku matki (rzadko)
karmiąca matka zjadła coś czego przez jej mleko nie toleruje dziecko
niemowlę pije łapczywie i nałyka się powietrza
stres, pośpiech matki mają negatywny wpływ na pokarm

Masować brzuszek, układać dziecko na brzuszku, dobrze działają ciepłe wilgotne okłady na brzuszek oraz nacieranie brzuszka olejkiem z kopru (3-4krople olejku eterycznego z kopru włoskiego +50 ml olejku migdałowego) w kierunku zgodnym z ruchem wskazówek zegara. Pomaga masaż stóp i delikatne uciskanie podudzi...

Asiu widziałam te probówki -***** takie... ech ciągle coś wymyślają... i tak dobrze ze Ci dali ten pojemnik a nie odesłali do apteki

Missiiss
tak -tylko z siuśków:tak: co za dziad -a prywatnie byłaś??? bo jak zapłaciłaś za jego bucostwo to bym mu w dupę tą kase włożyła... grrrr nie smutaj sie -zrób te badania na które masz skierowania -co Ci zależy. I nie smuć się

Ewela28 hehehe kto pości to pości:-D ja nie wiem jak bym to przeżyła -jeszcze nigdy nie było tak zaje****ie;-) brzucho już rosnie i trochę słonik jestem ale S sobie radzi koncertowo:-D

Agu_ska też słyszałam ze są dobre:tak:

Pati b czasem są dni kiedy ciągle bym narzekała na S ale skłamałabym gdybym marudziła... jest cudowny i może dlatego tak cudownie mi w tej ciąży... jak On co dzień powtarza "wiesz ja bardzo kocham naszą kruszynkę"... rozpływam się... no i sam bedzie nas przeprowadzał -aż mi go szkoda -dlatego chyba siostrę wezmę do pomocy zagonię bo On biedny się zaharuje...
Ty to masz dar kobieto!!!

Karolcia a testosteron ma znaczenie??? kurcze sporo tych badań...

Lilijanna ja mam tak teraz:-) chodzę spać o 24 i o 5 wstaję... bo moje dziecię stara się przesunąć żebra albo coś tam w środku...

Anetha81 ja przed ginem też dziwnie często odwiedzam wc;-) tak się wszystko rozluźnia jakoś:-)

Just noooo te buciczki są boskie -no i za przesyłkę przecież nie płacisz -tylko zamawiający:tak: moze i Pati mogłaby coś pomyśleć

Vjolka
witaj

Aga34
witaj w klubie domków z ogrodem:-D :-D :-D :-D :-D

Pozdrawiam pozostałe dziewczyny i do później

Aga a czym one sie różnia te wózki- chyba niczym, tyle,ze ten za 2900zł to placisz za firme ,a nie za wózek.

Kupuj przed porodem, a gdzie potem bedziesz biegała za wóżkiem,taka wyjechana i wogole. Nie bój sie nic a nic :tak:

Aga34 poszukaj moze sa gdzies modele z 2009 ;-) pewnie troche tansze ;-) no chyba, ze chcesz miec najnowszy model :-)

wiecie na niektore wozki trzeba czekac okolo 6 tyg jak nie maja w sklepie na stanie np koloru, wiec moze lepiej nie czekac do porodu ;-) .

Kochana ale Ty napewno masz swój domek a ja ze swoją budową dopiero startuję na wiosnę. Tyle tylko że to mieszkanie w bloku wykańcza mnie psychicznie...

Wynajęliśmy wczoraj. My ze swoją budową wystartujemy w 2011. Póki co ten rok jest na papiery -działka 3000m2 ponoć nie potrzebuje już części z nich ale ja totalnie nie mam pojęcia co i jak. Ten rok na załatwianie a przyszły (tfu tfu) buowa ale wtedy zaczynam na wiosnę i jesienią się wprowadzam:tak:

reklama
(*) Witam wszystkich! Mam parę pytań dotyczących krwawienia oraz bólu po łyżeczkowaniu bo ja swojego Aniołka straciłam 14.01.2010 i byłam w 10 tc.
Była to moja pierwsza ciąża i boję się że coś jest nie tak bo nadal boli mnie dół brzucha. I jeszcze jedno po jakim czasie można zacząć się starać znów o dziecko?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry