O nawet zdążę przeczytać co zostało napisane...
Agnieszko znalazłam coś takiego... wiem że co ja tam się znam ale mooooże Ci to pomoże???
PRZYCZYNY WZDĘĆ LUB KOLEK U NIEMOWLĄT KARMIONYCH PIERSIĄ
dziecko nie toleruje laktozy nawet w mleku matki (rzadko)
karmiąca matka zjadła coś czego przez jej mleko nie toleruje dziecko
niemowlę pije łapczywie i nałyka się powietrza
stres, pośpiech matki mają negatywny wpływ na pokarm
Masować brzuszek, układać dziecko na brzuszku, dobrze działają ciepłe wilgotne okłady na brzuszek oraz nacieranie brzuszka olejkiem z kopru (3-4krople olejku eterycznego z kopru włoskiego +50 ml olejku migdałowego) w kierunku zgodnym z ruchem wskazówek zegara. Pomaga masaż stóp i delikatne uciskanie podudzi...
Asiu widziałam te probówki -***** takie... ech ciągle coś wymyślają... i tak dobrze ze Ci dali ten pojemnik a nie odesłali do apteki
Missiiss tak -tylko z siuśków

co za dziad -a prywatnie byłaś??? bo jak zapłaciłaś za jego bucostwo to bym mu w dupę tą kase włożyła... grrrr nie smutaj sie -zrób te badania na które masz skierowania -co Ci zależy. I nie smuć się
Ewela28 hehehe kto pości to pości

ja nie wiem jak bym to przeżyła -jeszcze nigdy nie było tak zaje****ie;-) brzucho już rosnie i trochę słonik jestem ale S sobie radzi koncertowo
Agu_ska też słyszałam ze są dobre
Pati b czasem są dni kiedy ciągle bym narzekała na S ale skłamałabym gdybym marudziła... jest cudowny i może dlatego tak cudownie mi w tej ciąży... jak On co dzień powtarza "wiesz ja bardzo kocham naszą kruszynkę"... rozpływam się... no i sam bedzie nas przeprowadzał -aż mi go szkoda -dlatego chyba siostrę wezmę do pomocy zagonię bo On biedny się zaharuje...
Ty to masz dar kobieto!!!
Karolcia a testosteron ma znaczenie??? kurcze sporo tych badań...
Lilijanna ja mam tak teraz:-) chodzę spać o 24 i o 5 wstaję... bo moje dziecię stara się przesunąć żebra albo coś tam w środku...
Anetha81 ja przed ginem też dziwnie często odwiedzam wc;-) tak się wszystko rozluźnia jakoś:-)
Just noooo te buciczki są boskie -no i za przesyłkę przecież nie płacisz -tylko zamawiający

moze i Pati mogłaby coś pomyśleć
Vjolka witaj
Aga34 witaj w klubie domków z ogrodem
Pozdrawiam pozostałe dziewczyny i do później