• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam dziewczynki.
ja jeszcze chwilę a dostanę świra. Mamy godzinę 14-tą więc jak codzień od kilku tygodni dla mnie właśnie nadchodzi pora snu ...
A wogóle coś mi dziś odbiło , pomyślałam sobie że mam dosyć mieszkania w bloku ze skrzeczącymi sąsiadami nad głową i wynajęłam sobie domek z duuuuuuuużym ogrodem....
Mieszkanie mam własnościowe wiec też je komuś wyajmę...

Aaaa dziewczynki co powiecie na taki powóz ???
HIT '2009 Wózek dziecięcy Classic Adamex+gratisy (872096139) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Missiiss kolposkopie mozesz sobie zrobic, ja mialam juz dwa razy robiona. To jest ocena szyjki pod mikroskopem, nie boli, trwa kika minut i wyklucza zmiany na szyjce.

Jedziesz do Zimmera wiec spokojnie do tego czasu. To jest bardzo dobry lekarz i nawet jezeli uzna ze cos jest nie tak, to na pewno Cie pokieruje odpowiednio i bedzie wszystko dobrze. Nie stresuj sie gadaniem jakiegos mlotka, ktory z tego co czytam to tylko straszyc potrafi :no:

Aga34, dobrze pamiętam, że dzisiaj podglądacie malucha? o której?

Missiiss, tak jak dziewczyny piszą, nie martw się na zapas. W końcu niebawem idziesz do tego super doktorka to zobaczysz co on powie na te wszystkie Twoje wyniki. A w czasie tej wizyty będziesz miała robione usg?

To już kolejny model, który mi się podoba i w dość rozsądnej cenie, bo mam jeszcze inny na oku ale on kosztuje 2900 :baffled::baffled:
Ostatnio zrobili promocję i kosztuje teraz 2899 :baffled::baffled:

No to super promocja rzeczywiscie :szok:

Wózek fajny, kolezanka taki miala (tzn.podobny) i była zadowolona, tylko,ze jak dziecko jej skonczylo 2latka to kupila parasolke ,bo wygodniejsza. Kupuj jak ci sie podoba :tak::tak::tak:

Aga34, dobrze pamiętam, że dzisiaj podglądacie malucha? o której?

Missiiss, tak jak dziewczyny piszą, nie martw się na zapas. W końcu niebawem idziesz do tego super doktorka to zobaczysz co on powie na te wszystkie Twoje wyniki. A w czasie tej wizyty będziesz miała robione usg?

Jutro kochana , jutro o 17-tej...

reklama
Dzień dobry kochane :-)

Ja tylko na chwilkę :-( Podczytuje was na bieżąco, ale nie mam czasu na odpisywanie :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Uczę się, albo piszę jakieś prace non stop, bo chce mieć sesję z głowy jak najszybciej. Nie chciałabym zagnieżdżającej się fasolce niepotrzebnych nerwów fundować.

U mnie @ na maxa :baffled::baffled: Leje się jak nie wiem co :baffled::baffled: Ledwo żyję :baffled:
Ale za to mam wyjątkowo dobry humor, bo już za parę dni rozpoczynamy gorące sexy ;-);-);-):-p:-p:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry