Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hej jaj juz wrocilam ...
w ogole ten ped*ł mnie wku*wil i placze teraz :-(
w ogole nie pamietal co mi mowil ostatnio , musialam sie upominac o usg bo nie chcial mi zrobic , jak mu mowilam ze cos mial pan zmierzyc jakies odleglosci od czegos to zdziwil sie o co mi chodzi i ze on nic taiego nie mowil (a mowil) , w ogole dziwnym cudem mam zespol policystycznych jajnikow jak przed ciaza nie mialam, dal mi skierowanie do endokrynologa na kolposkopie to niech sobie sam mozg wykoposkopuje buc jeden,i jak dziesiec razy ptalam czy tam pecherzyk na jajnikach jest do owu czy sie szykuje przez to juz 17 dzien cyklu to mowil ze nic tam nie widac :-( a w ogole nie chcial mi na to pytanie odpowiedziec i prychal ciagle i sie dusil ku*wa mac wyc mis ie chce :-(m powiedzil ze mi ciezko bedzie zajsc w ciaze i w ogole... mam mega dola i nie chce mis ie zyc :-(
jeszcze wyniki mam chyba zle bo w sumie antykardiolipinowe mi wyszly ujemne a przecijadrowe ana1 dodatni a ana2 graniczny :--
-(
chyba umre zaraz ...c:-(
tu się muszę mądrzejsze cioteczki odezwać. Ale Skarbie nie załamuj się, tylko sprawdź jak to jest u innego gina najpierw.