• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hej jaj juz wrocilam ...

w ogole ten ped*ł mnie wku*wil i placze teraz :-(

w ogole nie pamietal co mi mowil ostatnio , musialam sie upominac o usg bo nie chcial mi zrobic , jak mu mowilam ze cos mial pan zmierzyc jakies odleglosci od czegos to zdziwil sie o co mi chodzi i ze on nic taiego nie mowil (a mowil) , w ogole dziwnym cudem mam zespol policystycznych jajnikow jak przed ciaza nie mialam, dal mi skierowanie do endokrynologa na kolposkopie to niech sobie sam mozg wykoposkopuje buc jeden,i jak dziesiec razy ptalam czy tam pecherzyk na jajnikach jest do owu czy sie szykuje przez to juz 17 dzien cyklu to mowil ze nic tam nie widac :-( a w ogole nie chcial mi na to pytanie odpowiedziec i prychal ciagle i sie dusil ku*wa mac wyc mis ie chce :-(m powiedzil ze mi ciezko bedzie zajsc w ciaze i w ogole... mam mega dola i nie chce mis ie zyc :-(

jeszcze wyniki mam chyba zle bo w sumie antykardiolipinowe mi wyszly ujemne a przecijadrowe ana1 dodatni a ana2 graniczny :-(:-(:-(

chyba umre zaraz ...c:-(

Kochana nie tak szybko powolutku. Na początek nie denerwuj się, po drugie dlaczego jeszcze do niego chodzisz? Zespol policystycznych jajnikow - moja siostra ma to i się leczy, bez leczenia raczej ciężko w ciążę zajść, więc wydaje mi się że koleś coś kręci. Na badaniach to się jeszcze nie znam, na razie opanowałam progesteron :zawstydzona/y: tu się muszę mądrzejsze cioteczki odezwać. Ale Skarbie nie załamuj się, tylko sprawdź jak to jest u innego gina najpierw.

Missiiiss nie przejmuj sie na razie. a poza tym to zmien konowala na lekarza bo *******... cos taki geba a Ty sie tylko zamartwiasz. idz do kogos innego. i wez sie nie przejmuj, bedzie dobrze. a policystyczne jajniki nie pojawiaja sie tak znienacka

Missiiss główka do góry, Na początku zmien gina może. Miałas w planie kilku z tego co pamiętam. co do tych policystycznych jajników jak to się własciwie ujawnia? cukle rozjechane i co jeszcze z takich objawow dla nas widocznych? tez sie nad tym zastanawialam nawet ale to przed ciaza. mialam isc juz nawet na usg jajnikow ale okazalos ie ze w ciazy jestem wiec nie poszlam.
wpiperzylam duuuzoo czekolady. neich @ sie skonczy i juz wiecej nei zawita

Dzieńdoberek:-)
Witam Was w kolejny zimowy dzionek.
missiiss nie przejmuje się. Zgadzam sie z Lilą - dlaczego jeszcze do niego chodzisz. Musisz to wszystko jeszcze raz skonsultować z innym lekarzem. I prosze mi tu nie mówic, że zyc sie nie chce -przeciez kiedys masz zostac mamą :-)
Pati - super sukieneczka - kobieto jak Ty to robisz. Ja ie mam do tego zielonego pojęcia. a może najwyższy czas sie nauczyć:-)
agnieszka 0240 - jeśli chodzi o kolki to niestety ale moga potrwać nawet do 3 miesiaca. Córeczka mojej siostry tak miała i... to była jakas masakra. Ale teraz mała ma 4,5 miesiaca i jest już ok:-)
Lila mówisz, że nie możesz spac. Pamietam jak ja byłam w ciązy to kładłam się ok godz. 24 (oczywiście nie mogłam zasnąć) i o godz. 5 - 6 juz byłam gotowa do życia:-)

reklama
ehhh ja bylam u niego dopiero dwa razy i to byl drugi i ostatni raz... nawet do tego endokrynologa nie ide nic mi nie wyjasnil co i jak jak sie pytam od czego jest ten edokrnolog to o do mnie ze od endokrynologi a ja do niego a moze cos mi jasniej pan powie bo ja nie studiowalam medycyny na co on tam sie ch*jowo popatrzyl i odpowiedzial debil jeden.... ide w czwartek do mojego gina juz dzwonilam i mowilam mu co z moimi wynikami i jak mm te p. pjadrowe to nie dobrze :( tylko wyczytalam ze to moze byc przy mojej skorze takie cos... ale to nie dorze... :( i w ogole mam dola... jeszcze owu nawet jest gdzies hen daleko i mi zle strasznie
napewno nie urodze dzidzia w 2010 roku a tak bardzo chcialam :-(
nie wiem czemu mi tak powiedzial z tym zespolem jak go nie mialam przed ciaza... moze tak po ciazy sie zrobic ?? bez sensu w ogole ... i po co ta kolposkopia ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry