karolcia81
czekam na szczęście.....
Cześc dziewczyny....
własnie wróciliśmy z Zabrza...z badań genetycznych....fajne kobiety tam pracują....i za 3 tygodnie wyniki i konsultacja u genetyka....
no i kolejne 800 zł ...poszło....
...dobra....a teraz proszę o poradę....co jeszcze z takich ważnych badań mam zrobić?
Toxo...i t p....to zrobię przed starankami...i to dopiero jak te wszystkie wyjdą dobrze....
a i progesteron...ale to już ok drugiej @, żeby się tam wszystko unormowało?
jak myślicie czy testosteron tez robić?
już zaczęlam sobie prowadzić zeszyt...kiedy, gdzie, jakie, za ile, kiedy wyniki? bo można się pogubić....
idę się troszkę przespać...bo drugi dzień na pełnych obrotach....a dziś musieliśmy wstać przed 5.00....żeby na 7.30 dojechać....Z. poszedł do pracy...a ja odpoczywam....
Buziaczki.....i proszę o sugestię odnośnie badanek.....
Agatko - jak będziesz mogła to podpytaj swojego gina.
własnie wróciliśmy z Zabrza...z badań genetycznych....fajne kobiety tam pracują....i za 3 tygodnie wyniki i konsultacja u genetyka....
no i kolejne 800 zł ...poszło....
...dobra....a teraz proszę o poradę....co jeszcze z takich ważnych badań mam zrobić?
Toxo...i t p....to zrobię przed starankami...i to dopiero jak te wszystkie wyjdą dobrze....
a i progesteron...ale to już ok drugiej @, żeby się tam wszystko unormowało?
jak myślicie czy testosteron tez robić?
już zaczęlam sobie prowadzić zeszyt...kiedy, gdzie, jakie, za ile, kiedy wyniki? bo można się pogubić....
idę się troszkę przespać...bo drugi dzień na pełnych obrotach....a dziś musieliśmy wstać przed 5.00....żeby na 7.30 dojechać....Z. poszedł do pracy...a ja odpoczywam....
Buziaczki.....i proszę o sugestię odnośnie badanek.....
Agatko - jak będziesz mogła to podpytaj swojego gina.