• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześc dziewczyny....

własnie wróciliśmy z Zabrza...z badań genetycznych....fajne kobiety tam pracują....i za 3 tygodnie wyniki i konsultacja u genetyka....
no i kolejne 800 zł ...poszło....

...dobra....a teraz proszę o poradę....co jeszcze z takich ważnych badań mam zrobić?
Toxo...i t p....to zrobię przed starankami...i to dopiero jak te wszystkie wyjdą dobrze....
a i progesteron...ale to już ok drugiej @, żeby się tam wszystko unormowało?

jak myślicie czy testosteron tez robić?

już zaczęlam sobie prowadzić zeszyt...kiedy, gdzie, jakie, za ile, kiedy wyniki? bo można się pogubić....

idę się troszkę przespać...bo drugi dzień na pełnych obrotach....a dziś musieliśmy wstać przed 5.00....żeby na 7.30 dojechać....Z. poszedł do pracy...a ja odpoczywam....

Buziaczki.....i proszę o sugestię odnośnie badanek.....
Agatko - jak będziesz mogła to podpytaj swojego gina.

reklama
Cześć dziewczyny, nadrobiłam czytanko, ale w chwili obecnej nie dam rady odpisać więcej niż miłego dnia :-).
Zauważyłam od paru dni zmiany we mnie, wcześniej mogłam zasnąć o każdej porze dnia i nocy niezależnie gdzie byłam i spałam długo bo po około 12h. W tej chwili (od 3 dni w sumie) mogę iść spać o 23-24 i o 4-5 rano jestem wyspana :szok:
Mało tego nie jestem leniwa, tylko robię ful rzeczy naraz. Mój A. przedwczoraj mnie dorwał i przytulił i powiedział "kocham Cię jak się tak krzątasz - normalnie odzyskałem żonę" :-D:-D:-D

znowu sie wam pochwale, bo niby komu innemu mam... a wiec tak ostatnio znalazlam w szufladzie jedna rozowa wloczke, i chcialam ja na cos wykorzystac niestety na mnie bylo jej za malo wiec uszydelkowalam sukienke dla rocznej dziewczynki, moze tez byc jako bluzka dla starszej dziewczyki :-)

na dole macie foty

pisalam wam tez jak mnie klakier wystraszyl jak siedzial pod koldra, i tez wam wstawiam foto tego spryciarza jak lezy pod koldra

teraz zmykam sie uczyc, potem obiadek, potem sortowanie plytek czy nie ma felernych bo bralismy 1 gatunek wiec nie powinno byc ani jednej felernej ale przesortowac muszem :-)

to papa odezwe sie wieczorkiem pewnie

Załączniki

• IMG_0489.jpg
    IMG_0489.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 58
  • IMG_0490.jpg
    IMG_0490.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_0491.jpg
    IMG_0491.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 44
  • IMG_0492.jpg
    IMG_0492.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 47
  • IMG_0493.jpg
    IMG_0493.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 48
  • IMG_0486.jpg
    IMG_0486.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 56
Pati, fajna ta sukieneczka.
Naprawdę przemyśl robienie takich maleńkich cudeniek na sprzedaż (np. przez allegro). Bo przy większych to faktycznie dużo roboty, i ciężko taką cenę uzyskać ile to naprawdę warte jest, ale jak piszesz że taką sukieneczkę robiłaś 1 dzień to może dałoby się z tego biznesik zrobić.
Chyba Agatka kiedyś podsyłała linka na allegro do takich tycich buciczków, czapeczek itp.

hej jaj juz wrocilam ...

w ogole ten ped*ł mnie wku*wil i placze teraz :-(

w ogole nie pamietal co mi mowil ostatnio , musialam sie upominac o usg bo nie chcial mi zrobic , jak mu mowilam ze cos mial pan zmierzyc jakies odleglosci od czegos to zdziwil sie o co mi chodzi i ze on nic taiego nie mowil (a mowil) , w ogole dziwnym cudem mam zespol policystycznych jajnikow jak przed ciaza nie mialam, dal mi skierowanie do endokrynologa na kolposkopie to niech sobie sam mozg wykoposkopuje buc jeden,i jak dziesiec razy ptalam czy tam pecherzyk na jajnikach jest do owu czy sie szykuje przez to juz 17 dzien cyklu to mowil ze nic tam nie widac :-( a w ogole nie chcial mi na to pytanie odpowiedziec i prychal ciagle i sie dusil ku*wa mac wyc mis ie chce :-(m powiedzil ze mi ciezko bedzie zajsc w ciaze i w ogole... mam mega dola i nie chce mis ie zyc :-(

jeszcze wyniki mam chyba zle bo w sumie antykardiolipinowe mi wyszly ujemne a przecijadrowe ana1 dodatni a ana2 graniczny :-(:-(:-(

chyba umre zaraz ...c:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry