witam was
tak czytam o tych waszych mezach i mi oczy wychodza na wierzch hehe, ja nie wiem jak mozna powiedziec "nie chce mi sie" u mnie takiego slowa w domu nie ma bo zawsze sie wszystkim "chce" ale nie zawsze sa na cos sily... missi ja bym twojemu chlopowi tak "nazdała" ze by mu szczeka opadla, dla mnie to lenistwo, nie chciec sie zajac sprawami slubu bo odbior zaproszenia to wkoncu tez taka mala sprawa ze slubu, jak on cie o cos poprosi to tez mu powiedz "nie chce mi sie"

a co do chlopiny karoci to serio masz pracoholika troche podobnie jak u mnie tylko ze jak moj by odmowil pojscia na nadgodziny to jest zwolniony... a pozatym to czemu kobieta w ciazy nie moze wygladac elegancko? idz do fryzjera do kosmetyczki tak jak agatka zrob sie na bustwo ubierz ladna spodniczke mini obcisla bluzeczke z dekoldem i juz bedziesz seksi a chlopu powiedz ze bylas na zakupach w tym stroju (wkurzy sie i bedzie zazdrosny a troche posciemniac mozesz)... ja przez rok w irlandii bylam na okraglo w domu, tam ciagle deszcz i wszedzie daleko wiec nawet na miasto nie bardzo szlo isc i szczerze ja sie nie nudzilam, sama sobie zajecia wymyslalam (szydelkowanie bylo tym glownym) pichcilam cos na obiad ciekawego, pieklam jakies wymyslne ciastka, zakumplowalam sie z goldenem od wlasciciela domu ktory wynajmowalismy i bylo git a no i z serialami bylam na bierzaco

, filmy jak ktos mial z wyporzyczalni to tez ogladalam czesto po angielsku ale i tak bylo to lepsze nic nic... a no i gre sobie kupilam

najglupsza jaka widzialam the sims2

nuda jak nie wiem, ja tam wszystkich w basenie topilam jak mnie wkurzali

...
aguska te krople sa naprawde dobre, moja kolezanka je sprowadzila i pomogly odrazu wiec jak macie rodzine w niemczech to sprowadzcie sobie je bo sie moga przydac ;-)
powiem wam, ze mi wczoraj sie chlopina wyzalil i mi zal sie go zrobilo bo ja naprawde jestem okropna przed @, zrzedze jak nie wiem... narzekam na niego wymyslam powody do sprzeczek (wystarczy ze mi burknal ze zmeczony jest to ja juz jechalam z koksem na niego ze on tylko jeczy itd)... a jak @ przychodzi to jak to on stwierdzil "jakbys to wszystko wypuscila swoja muszelka" normalnie az mi sie glupio zrobilo.... teraz przynajmniej wiem ze jak jestem upierdlwa i sama nie wiem o co mi chodzi to znaczy ze wredna @ przylezie :-(
nie wiem czy isc do tego gina czy nie... :-? moze mi doradzicie, bo ja nie wiem czy zdac sie jeszcze na los czy isc na przeglad.. a przegladow nie lubie :/