• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
a ja mam do Was pytanie: czy jak któraś z Was miała USG po ciąży, to lekarz podawał grubość endometrium?jeśli tak, to jednej warstwy czy dwóch, bo mi podał jednej, a podobno to grubość obu się liczy, a nigdzie nie mogę znaleźć jakiś"norm"

Julitka mi owulka wypada niby 22 ale dni płodnych jest kilka i trzeba się wstrzelić:-) Tak więc teraz jest czas boboseksów :-) A mi lekarz nie mówił jakie jest endometrium tylko tyle, że jest ok i że już było jajeczkowanie jak byłam na usg 2 miesiące po poronieniu.

Karolcia trzymam kciuki, żeby wyniki były dobre &&&&&&&&&&&&&&

Mam.....wyniki....

histo-pat : PLACENTA NECROTICANS - martwe łożysko

czyli nie było zaśniadu!!!!!!!! ,ale jak mam ten wynik rozumieć? wtedy mi napisali resztki marwej ciązy...a tu łożysko?

TSH : 2,1 czyli super!
anty TPO : 7.99 czyli też ok.!

reklama
hej kochane
faktycznie od wczoraj czue jakby moja ciąża powróciła
muszę Wam się przyznać do kilku strasznych rzeczy
po usg prenatalnym po tych wszytkich zlych wiadomościach przestałam w swojej głowie być w ciąży tzn. zaczęłam zachowywac się tak jakbym nie byla w ciąży przestalam się oszczędzać uważać na siebie nie wspomnę już o nerwach ktore mi towarzyszyly
szczerze mówiąc w mojej głowie już pochowałam to moje maleństwo ale wczoraj w trakcie usg kiedy gin chciał zrobić fotkę 4d a niunio nie chciał pokazac swojej buźki tylko słodko zasłaniał się rączką zrozumiałam że on tam jest żyje i pewnie czuł wszystkie moje mysli i dlatego za karę nie chcial się pokazac ale wieczorem pogadałam sobie z nim i obiecałam schowac wszystkie złe myśli i cieszyc się każdym wspolnym dniem

przepraszam że zwnowu tylko o sobie
wyrzuciłam to z siebie i trochę mi lżej

Anetha przytulam bo nic więcej zrobić nie mogę
Karolcia mam nadzieje że wyniki ok

trzymam kciuki za wasze wszystkie wizyty

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry