• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam troszkę mnie nie było, jakoś mam zły humor i małe problemy. JEstem już 10 dni po @ i sie zastanawiam czy będę w ogóle miała owulację, w rodzinie codziennie się dowiaduję że kolejna jest w ciąży ale mnie to przybija.Życzę Wam miłego popołudnia

reklama
Karolcia, na pewno nic złego. Sorki, że tak nastraszyłam. Lekarz fachowo zinterpretuje i będzie OK. Może ten termin po prostu jest obszerniejszy i oznacza zarówno kosmówkę, jak i później łożysko

Doczytałam gdzieś na necie, że jak jest przetrzymana martwa ciąża, to zarodek się wchłania i zostaje tylko łozysko i jego pochodne...i to by pasowało....

Dziewczyny, a skoro te tarczycowe wyszły w normach to nie ma sensu drążyć dalej i robić ft3, ft4...itd...?

Ostatnia edycja:
Ja się nie znam nie pomogę :zawstydzona/y:

She jak się masz?
Aga wiadomo już coś? Chłopak czy dziewuszka?

Ja dzisiaj cały czas znajdowałam sobie jakieś zajęcie byle by nie myśleć o jutrze, a na jutro tez już mam plan działania, byle do 14.

kaira moze spróbuj testy owulacyjne?
Tak myślałam ale u mnie w pobliżu nie ma w żadnej aptece:( a kiedy je wogóle się robi?? może dziś podjadę do K-ce centrum to je gdzieś znajde..
Co do tarczycy karolcia możesz mieć TSh w normie a t3 lub t4 już nie jeśli możesz to sobei zrób.Ja wyniki mam różne i tarczyca mi skacze od niedoczynności do nadczynności i nawet czasem jest w super stanie:) wiec to wsyztsko zależy od twego organizmu:-)

z tego zo pamiętam z wymazu jest dokładniejszy,a z krwi moze byc traktowany jako badanie przesiewowe,czyli jakby wyszło coś nie tak i tak trzeba by robić wymaz

Dzięki ;-)

jeszcze zastanawia mnie to czym się różnią w cenie,
bo 1 wymaz kosztuje 40 zł, a drugi 100. Ten za stówkę chyba jest bardziej dokładniejszy, co??

WITAJCIE DZIEWCZYNKI
ANETKO ZAPALAM ŚWIATEŁKO DLA TWOJEGO ANIOŁKA AŻ MI SIĘ PŁAKAĆ CHCE:-(:-(
KASIU CIESZĘ SIĘ ŻE MYŚLISZ POZYTYWNIE :-) PAMIĘTAJ TWÓJ SYNEK CIĘ POTRZEBUJE I POTRZEBUJE ŻEBY MAMA MU MÓWIŁA ŻE GO BARDZO KOCHA A ON WTEDY BĘDZIE MIAŁ WIĘCEJ SIŁY I JUŻ NIE DŁUGO POCZUJESZ KOPNIACZKI OD SWOJEGO BĄBELKA:-):-).
KAROLCIA JA MIAŁAM PODOBNY WYNIK ALE Z TEGO CO GINKA TŁUMACZYŁA TO CHODZIŁYŚMY Z MARTWĄ CIĄŻĄ I WSZYSTKO ZACZĘŁO SIĘ ROZKŁADAĆ. JA CHODZIŁAM Z MARTWĄ DZIDZIĄ 4TYGODNIE JA POD SAM KONIEC MIAŁAM TAKIE SYFY ROPNE I STRASZNIE SIĘ CZUŁAM I WYSZŁO ŻE NASZ MALUSZEK TAK DŁUGO NIE ŻYŁ ŻE ZA PARE DNI JA BYM RAZEM Z NIM SIĘ ZNALAZŁA W NIEBIE. BO GINEK UWAŻAŁ ZE JEST WSZYSTKO DOBRZE I NIE ZROBIŁ USG.

U NAS DZISIAJ NIE NAJGORZEJ ALE JESTEM TAKA ZŁA ŻE JAK BY KTOŚ BYŁ OBOK MNIE TO BYM CHYBA POBIŁA. A CO JEST WINNE MÓJ SZANOWNY MĄŻ:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Tak myślałam ale u mnie w pobliżu nie ma w żadnej aptece:( a kiedy je wogóle się robi?? może dziś podjadę do K-ce centrum to je gdzieś znajde..

Nie wiem z jakiej miejscowości jesteś, ale jak masz możliwość podjechania do Superpharmu to tam są testy owulacyjne LH za 15,99 w promocji. Bo tak to testy owu są dość drogie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry