Lilijanna
Fanka BB :)
Bardzo się cieszę. Te dobre wieści podtrzymują na duchu i dają nową dawkę nadziei.Moja wizyta w porządeczku :-) Serduszko pika :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bardzo się cieszę. Te dobre wieści podtrzymują na duchu i dają nową dawkę nadziei.Moja wizyta w porządeczku :-) Serduszko pika :-)
... no i biala tez mam wloczke wiec trzeba to zuzyc na jakies ladne conieco
moze mi sie kiedys przyda... dziewczyny czy ktoras z was stosowala testy owulacyjne? jesli tak to jakie?? bo mi sie tempki nie chce mierzyc i mysle czy nie kupic tych testow np na allegrodziewczyny a któraś wie co u SONITY, Pixelli, Kinguni, Motylka??zołzy wstrętne....
Agata a czy ty też miałaś teraz wizytę?
leży w poprzek brzucha (ale to czuć bez usg) jeden swój koniec z nogami ma pod prawym żebrem a główkę ma wciśniętą w lewą pachwinę... (więc to co S tak czule całuje i głaszcze koło mojego pępka to pupa Alicji
). Daliśmy radę zmierzyć tylko główkę -i z tego co zanotowałam to 8,46 chyba...
wiecie jaką wielkość powinna mieć główka w 28tc
wiem że sam jeden pomiar nic nie znaczy ale brzuszka nie było jak zmierzyć a kość udowa jest gdzieś koło moich nerek i przez plecy może by ją dojrzał -więc tym bardziej kosmos
Lena, moja druga@ przyszła jak w zegarku, ale pewnie nie ma na to reguły.
Ja pierwszą @ dostałam równo po 30 dniach, a druga i kolejne przychodziły już normalnie po 28. Tylko, że ja zawsze miałam @ jak w zegarku i jeśli mi się spóźniała 3 dni to już wiedziałam, że ciąża. Tylko, że ja nigdy nie pilnowałam terminu kiedy ma przyjść, byłam od tego wolna psychicznie, jak była to była, organizm mi się tylko zawsze przypominał wieczorem dnia poprzedniego, dawał mi malutki sygnał, że to jutro ;-)