• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Czesc dziewczyny
Aga bardzo się cieszę że u Was wszystko dobrze ładne imię Gloria nie znam nikogo kto ma tak na imię i podoba mi się i to bardzo:-)
A ja czuję się jak na jakimś haju normalnie szoook nie wziełam dzisiaj tego świństwa Bromergon bo nie jestem sobą po tym widzę potrujnie mdli mnie i od wczoraj rozmawiam z wc:-(:wściekła/y: dzisiaj rumianki, mięta, melisa już mam tego po dziurki w nosie:baffled:

dziękuję dziewczyny, że jesteście, podziwiam Was wszystkie naprawdę, jutro zabieg, jeśli jutro wrócę do domu to znowu do Was zajze, jeśli będę w stanie... ściskam mocno wszystkie mamy aniołków.

AGA no to widze że chlopaki z bb bedą mieli w czym wybierac wszystkie dziewczynki takie urodziwe ach.........................cudeńka
a co do pracy to faktycznie buraki ale cóż tacy ludzie tez są potrzebni
tylko dlaczego akurat ja musiałam na takich trafić
najchętniej bym się zwolniła ale wtedy kasa się skończy

Just, Ewelina dziękuję.
W trakcie USG mała takiego mi "sprzedała" kopa że aż się gin zaśmiał, bo właśnie zobaczył jak wymachnęła nogą a ja w tym momencie krzyknęlam z bólu

sylla - trzymaj się kochanie, przytulam

Aga - supermanka jednak, gratulacje

Kasiula
- durnych ludzi na śiewcie jest dużo, trzeba ich tolerować, ale to wszystko co trzeba jesli chodzi o nich... nie denerwuj się nimi bo nie zasługują na to

reklama
Syla, wracaj tu do nas jak tylko będziesz miała chęci i siły.
I pytaj jakbyś jakieś pytania miała, na pewno któraś odpowie, i nie przejmuj się jak będziesz miała się wtrącić w jakąś dyskusję na dowolny temat.
Trzymaj się jutro

Karolcia, jakbyś pisała do Anethy to daj jej znać, że wszystkie tu z nią myślami jesteśmy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry