• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

o matko dziewczyny miałam się nie denerwować
ale zadzwoniła do mnie przyjaciółka że była dziś u mnie w pracy i moja koleżanka zapytała wprost "czy Kaska to znowu jest w ciąży bo szef się wścieka"
normalnie co za ludzie słów mi brak na to wszystko
wysłałam zwolnienie z literką B i księgowa wie i kadrowa więc nie rozumiem czemu ludzie z mojego działu tak dopytują i jeszcze stwierdzili że powinnam przyjechać i się wytłumaczyć co zamierzam robić
no kurka szlag mnie trafi zaraz

co za buractwo i brak kultury. a co ich to obchodzi !? no chyba, że koniecznie chcą się na prezent złożyc i dlatego dopytują .... :baffled: buraki nietaktowne :dry:

reklama
Lena uważam uważam:tak:

Koti no tak!!!!! bo jak S do niej gada to ja leżę na plecach a On między nogami moimi -brodę ma nad brzuchem i tam coś gada -muszę mu więc powiedzieć żeby od góry się ustawił... hmmm znaczy 69 od dziś:-p:-p:-p:-p

Uciekam kochane -teraz już naprawdę -uzależniacie!!!!!!!!!!!!!11

Kaska jak ja bylam w 12 tc w pierwszej ciazy poszlam z przesylka do sekretariatu, a sekretara do mnie z zapytaniem czy ja nie chcialabym jej o czyms powiedziec. Nawet nie domyslilam sie o co jej chodzi i zapytalam : ale co ? a ona do mnie, no czy nie chcialabym sie z nia podzielic informacja o ciazy, bo juz w calej firmie sie po katach zastanawiaja czy tak przytylam czy to jednak ciaza. Zbaranialam. 3 dni pozniej znalazlam sie w szpitalu ..... jak wrocilam po poronieniu to malo pod biurko nie weszla ze wstydu.

Agatko to 69 powinno byc w zaleceniach od lekarza ;-p

Agata dzięki za informacje, bo ja na inne wątki to nie za często wchodzę. Tak więc uważaj na siebie kobieto i nie biegaj i nie załatwiaj wszystkich tam spraw tylko siedź w domu i tylko krótkie spacerki. :-) Pogłaskaj brzuszek od e-cioci to na pewno jeszcze nie będzie chciała wyjść

Kasia to naprawdę buraki nietaktowne tam u Ciebie w pracy. Co ich to tam obchodzi, ale ty to tam mniej wywalone na nich i mi się nie denerwuj.

Moja zdrowa, 0,5 kg córcia

Załączniki

• DSC00003.jpg
    DSC00003.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 65
Anetha81 mi napisala smsa : " dostałam tabletkę na wywołanie skurczy, są starsznie bolesne, wymiotuje i czuje się strasznie, ale trzymam się jakoś"

biedna....mnie tez podali kroplówkę, żeby to jakos szybciej się zaczęło rozkręcać, pamiętam ten ból fizyczny i psychiczny.....i musiałam bez przerwy pokazywać co ze mnie leci....

Agata - zmykaj lezeć!!!!! i żadne 69....bo się zmęczysz!!!!
Kaśka - głowa do góry...olej to wszystko....teraz Ty i Twój malutki chłopczyk jesteście najważniejsi!

reklama
Dziewczynki dziękuję.
A imię - hm,,.prawdopodobnie Gloria.
Lekarz mi powiedział że już nie ma zadnych zagrożeń poronieniem. Szyjka macicy jest długa i wszystko w normie.
No i obliczył mi że jestem w 21 tygodniu i 5 dniu ciąży

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry