Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pewnie że dobrze - nie może być inaczej
Ja mam w dzień babciI dlatego myślałam że ty też !!!

Ja mam 20 kwietnia a Ty??
Apropos moja niunia mierzy 25 cm i waży 0,5 kg.
Jak myślicie, to dobrze ??

No to Wszystkiego najlepszego wdniu imienin i DUŻEGO CHŁOPCA ŻYCZĘ
Oczywiście żartuję sobie ...![]()

To ona tak szybko rośnie????
A ja mam 26maja ;-)
i ty brutusie przeciwko mnie!!!!:-d
Witajcie kochane ja dzisiaj jakoś czuję się dziwnie, boli mnie prawa strona więc to chyba ta moja felerna nerka. Niunia kopie ale od dwóch jakoś jest taka spokojniejsza i się o nią martwię ale ginka mówiła że biorę antybiotyk na tą nerkę i mogę czuć się taka ospała i mała też i mam nadzieję że tak jest.
aga ty już miałaś nie fiksować:-):-):-) byłaś wczoraj na wizycie i wszystko jest dobrze więc niunia mała ma dobre wymiary i dobrze waży. I wszystko jest dobrze.
Kochane a jeśli chodzi o budzenie naszych skarbów to ja znalazłam na naszą sposób albo zuzia się już przyzwyczaiła. Pukam palcem do niej 3razy a ona w tym miejscu się rusza:-):-) i tak się bawimy ja jej pukam a ona się w tym miejscu wierci:-). Słodkie to jest:-) albo proszę ja żeby się się poruszała bo mamusia się martwi a zuzia się rusza:-)
:-)Aga, a w opisie usg nie masz takiego zestawienia, że obwód głowki wynosi tyle i tyle co wskazuje na ten i ten tydzień ciąży, obwód brzuszka itp itd
Pewnie właśnie z wymiarów lekarz Ci wyliczył, że dzidziuś jest troszkę starszy niż to co masz na suwaczku (tak wczoraj zrozumiałam, z tego co pisałaś), więc może owulacja była ciut wcześniej albo po prostu taka dzidzi uroda
I będziesz miała DUŻEGO bobasa:-)