• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Agunia nasza niunia na początku była tez z usg była starsza o prawie 2tygodnie a teraz się wszystko wyrównało tylko nóżki ma większe o tydzień. Właśnie z tych wszystkich pomiarów dzidzi co pisze just tak wynika.

reklama
A moja pierwsza @ chyba się zbliża bo na bank mam PMS....normalnie chodzę od rana tak wkurw......i mój Z. mi działa na nerwy....stara się być miły a ja po nim jade jak po łysym koniu...., aż mam wewnętrzną trzęsawkę....nawet jego zapach mnie drażni...choć normalnie to się wtulam w niego i się zaciągam jego feromonami.
:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

a pozatym tak mi wysypało buźkę syfkami, że nie mogę na siebie patrzeć...czuje się brzydka i obleśna....
no i tęsknie za słońcem....u nas już chyba drugi, albo trzeci tydzień bez słońca...oszaleć można!!!!!

NO NO NO:-):-):-).

TAK SIĘ ZASTANAWIAM CZEMU ZNOWU SIĘ ŹLE CZUJE:no::no: NIE MAM JUŻ SIŁY, CHCIAŁABYM ŻEBY JUŻ CHOCIAŻ BYŁ 34TYDZIEŃ BO TAK TO CAŁY CZAS MYŚLĘ ŻEBY ONA PRZETRWAŁA W TYM BRZUSZKU.

No kochana bo ja Cię teraz opierniczę. Mała przetrwa w brzuszku do końca a Ty marsz na kanapęi nóżki do góry żeby krążenie lepsze było. Masz prawo się źle czuć ,w końcu W CIĄŻY JESTEŚ KOBIETO !!!!:tak::tak:

a moja pierwsza @ chyba się zbliża bo na bank mam pms....normalnie chodzę od rana tak wkurw......i mój z. Mi działa na nerwy....stara się być miły a ja po nim jade jak po łysym koniu...., aż mam wewnętrzną trzęsawkę....nawet jego zapach mnie drażni...choć normalnie to się wtulam w niego i się zaciągam jego feromonami.
:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

A pozatym tak mi wysypało buźkę syfkami, że nie mogę na siebie patrzeć...czuje się brzydka i obleśna....
No i tęsknie za słońcem....u nas już chyba drugi, albo trzeci tydzień bez słońca...oszaleć można!!!!!

karolciu ja po poronieniu dostałam pierwszą po 26 dniach więc może ty też szybko dostaniesz.

Karola, może to efekt ogólnego osłabienia, bo jakby nie patrzeć od samego myślenia o takim leżeniu/siedzeniu w domku i antybiotyku, to słabo się robi, no ale jak mus to mus.
Wiem po sobie, że w tygodniu myślę: ja chcę do domu, a po weekendzie przez który nic się nie dzieje, tylko leniu****ę (czyli niby super), to czuję się jakby mnie ktoś przez prasę przepuścił.

A co do wymiarów maluchów, to już chyba lepiej jak ma duży być, to żeby długi był, a nie tak kluseczka, bo jak taką kluseczkę przepchnąć.

Karolcia, to trzymam kciuki, żeby szybko przyszła bo jeszcze mąż Ci w miesiączkową depresję popadnie ;-)

no kochana bo ja cię teraz opierniczę. Mała przetrwa w brzuszku do końca a ty marsz na kanapęi nóżki do góry żeby krążenie lepsze było. Masz prawo się źle czuć ,w końcu w ciąży jesteś kobieto !!!!:tak::tak:
agunia ja wiem tylko u nas w tej ciąży jest chyba więcej dni gdzie czuje się nie za dobrze niż dobrze i przez te wszystkie problemy nie mam już siły naprawdę ona w brzuszku daje mi siłę bo mój szanowny mąż chyba ostatnio ma problemy ze wspieraniem mnie niestety ale to kolejny temat rzeka:-(:-(.

reklama
karola, może to efekt ogólnego osłabienia, bo jakby nie patrzeć od samego myślenia o takim leżeniu/siedzeniu w domku i antybiotyku, to słabo się robi, no ale jak mus to mus.
Wiem po sobie, że w tygodniu myślę: Ja chcę do domu, a po weekendzie przez który nic się nie dzieje, tylko leniu****ę (czyli niby super), to czuję się jakby mnie ktoś przez prasę przepuścił.

A co do wymiarów maluchów, to już chyba lepiej jak ma duży być, to żeby długi był, a nie tak kluseczka, bo jak taką kluseczkę przepchnąć.

Karolcia, to trzymam kciuki, żeby szybko przyszła bo jeszcze mąż ci w miesiączkową depresję popadnie ;-)

niunia masz pewnie rację tylko odkąd zaczął się rok 2010 to mamy same problemy np. Wizyta w szpitalu i szewek.
A jeśli chodzi o wymiary dzidzi to najważniejsze żeby była zdrowa a reszta jakoś pujdzie:-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry