Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mam takie zestawienie z "wymiarami" ale faktycznie dzidzia może mieć wzrost po tatusiu a tatuś mierzy niespełma 2 metry :-d
to tak jak mój :-) i dlatego córeczka ma takie długie nogi:-):-)
NO NO NO:-):-):-).Będzie modelką :-)

NIE MAM JUŻ SIŁY, CHCIAŁABYM ŻEBY JUŻ CHOCIAŻ BYŁ 34TYDZIEŃ BO TAK TO CAŁY CZAS MYŚLĘ ŻEBY ONA PRZETRWAŁA W TYM BRZUSZKU.

NO NO NO:-):-):-).
TAK SIĘ ZASTANAWIAM CZEMU ZNOWU SIĘ ŹLE CZUJENIE MAM JUŻ SIŁY, CHCIAŁABYM ŻEBY JUŻ CHOCIAŻ BYŁ 34TYDZIEŃ BO TAK TO CAŁY CZAS MYŚLĘ ŻEBY ONA PRZETRWAŁA W TYM BRZUSZKU.

a moja pierwsza @ chyba się zbliża bo na bank mam pms....normalnie chodzę od rana tak wkurw......i mój z. Mi działa na nerwy....stara się być miły a ja po nim jade jak po łysym koniu...., aż mam wewnętrzną trzęsawkę....nawet jego zapach mnie drażni...choć normalnie to się wtulam w niego i się zaciągam jego feromonami.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A pozatym tak mi wysypało buźkę syfkami, że nie mogę na siebie patrzeć...czuje się brzydka i obleśna....
No i tęsknie za słońcem....u nas już chyba drugi, albo trzeci tydzień bez słońca...oszaleć można!!!!!
agunia ja wiem tylko u nas w tej ciąży jest chyba więcej dni gdzie czuje się nie za dobrze niż dobrze i przez te wszystkie problemy nie mam już siły naprawdę ona w brzuszku daje mi siłę bo mój szanowny mąż chyba ostatnio ma problemy ze wspieraniem mnie niestety ale to kolejny temat rzeka:-no kochana bo ja cię teraz opierniczę. Mała przetrwa w brzuszku do końca a ty marsz na kanapęi nóżki do góry żeby krążenie lepsze było. Masz prawo się źle czuć ,w końcu w ciąży jesteś kobieto !!!!![]()
karola, może to efekt ogólnego osłabienia, bo jakby nie patrzeć od samego myślenia o takim leżeniu/siedzeniu w domku i antybiotyku, to słabo się robi, no ale jak mus to mus.
Wiem po sobie, że w tygodniu myślę: Ja chcę do domu, a po weekendzie przez który nic się nie dzieje, tylko leniu****ę (czyli niby super), to czuję się jakby mnie ktoś przez prasę przepuścił.
A co do wymiarów maluchów, to już chyba lepiej jak ma duży być, to żeby długi był, a nie tak kluseczka, bo jak taką kluseczkę przepchnąć.
Karolcia, to trzymam kciuki, żeby szybko przyszła bo jeszcze mąż ci w miesiączkową depresję popadnie ;-)