• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Anetha przytulam jestem z Tobą:-(
Agatko dużo odpoczywaj i się tu z nami relaksuj, wszystko będzie okiś:tak:;-)

Dziewczyny ciesze sie z pomyślnych wizyt:tak:
Jestem padnięta jakaś jeszcze się M z pokłóciłam o jakąś pierdołe:-(:zawstydzona/y:to moja wina jestem zołzą dzisiaj:szok:
Witam was wszystkie
Pati nie męcz tak tego twojego faceta co dwa dni seksujcie w czasie owulki, tylko policz centralny środek cyklu na 26 dni i właśnie wtedy zalejcie foremke:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-Dczyli to będzie 13 dzień cyklu.
Kasia olej to swje szefostwo niech sie ..........:tak:trzymam za Was kciuki.

reklama
Ja jeszcze na chwilkę wpadłam :-)

Bo przypomniałam sobie info dla staraczek (chociaż pewnie to wiedzą:-p)

Żeby endometrium ładnie urosło i dzidzia miała odpowiednie warunki do zagnieżdżenia się dobrze jest: łykać magnez+B6,wiesiołek, jeść dużo ryb i podjadać orzechy, migdały :tak::tak:

Ja póki co łykam magnez+B6, podjadam migdały i od 4 dni wpierdzielam codziennie łososia :-p:-p

A tak swoją drogą przekąski typu migdały, orzechy, suszone owoce są najlepszą metodą na wyjście z nałogu słodyczowego :-p:-p Bo jak czujemy, ze coś by się tu zjadło, to nie łapiemy za czekoladę ,czy batona , tylko przegryzamy sobie parę orzeszków. :blink::blink:

O tutaj jest więcej metod http://www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=9456

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny:-)

Ja tak podczytuję Was troszkę;-) Jakoś nie miałam weny do pisania. Powiem szczerze, że zazdroszczę tym które się starają o maleństwo, ja też bym baaaardzo chiała, ale to niestety na tą chwile tylko ja chcę mieć maleństwo:-( Mój P. po stracie nie jest jeszcze gotowy :-(- boi się. No cuż, ja jedynie musze wykazać się wyrozumiałością, nic innego mi nie pozostaje... Mimo, że kochamy się jedynie poprzez stosunek przerywany to liczę, że coś tam zafasolkuje:sorry2: heh jest też inne wyjście z sytuacji, jak już mój P. będzie dochodził to przetrzymam go mocno zaciskając uda :-D:-D:-D To też jakiś sposób:-):cool2: - żartuję oczywiście;-)
Ale swoją drogą chciałabym już starać się o maleństwo:zawstydzona/y:

kobietka22 ja wczoraj nieźle dałam popalic mojemu P. :baffled: i też bez żadnej praktycznie przyczyny, chodziałam cały czas jakaś wściekła i płakałm co chwilę, ale cuż....bywa i tak;-) Mimo, że nie czuję się z tym dobrze, zawsze zganiam na hormony:tak::cool2: Bo ostatnio to rzeczywiście zmienne mam nastroje.

Jestem po wizycie póki co napiszę ogólnie a jak tylko się chwilę ogarnę to więcej szczegółów, mam tez parę pytań i liczę na pomoc. A ogólnie jest ok, jeszcze nigdy w trakcie ciąży nie byłam tak szczęśliwa i spokojna :-)

reklama
Iwonka każdy musi dojrzeć do takiej decyzji i napewno Twój facet tez do niej dojrzeje.
A jeśli chodzi o hormonki to no cóż... każda kobieta zmienną jest:-)
Może to nie jest taki głupi pomysł żeby przytrzymać go trosze dłużej, a nóż się uda...:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry