Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
maruszka bierz ten progesteron jak gin powiedzial.10 dni! nie do okresu tylko pewnie berzesz od 15 lunb 16 dnia cyklu.potem sie odstawia nawet jak ma byc ciąza. a jak sie okaze ze jest ciąza to sie znowu bierze.ja tak mialam. bo jak nei ma ciązy to przeciez musi okres przyjsc dlatego sie odstawia. on ma pomóc w uregulowaniu tego hormonu dlatego trzeba brac według schematu.
No , kochana skąd ja to znam - niestety . Mój też się boi , a ja czekam .Cześć Dziewczyny:-)
Ja tak podczytuję Was troszkę;-) Jakoś nie miałam weny do pisania. Powiem szczerze, że zazdroszczę tym które się starają o maleństwo, ja też bym baaaardzo chiała, ale to niestety na tą chwile tylko ja chcę mieć maleństwo:-( Mój P. po stracie nie jest jeszcze gotowy :-(- boi się. No cuż, ja jedynie musze wykazać się wyrozumiałością, nic innego mi nie pozostaje... Mimo, że kochamy się jedynie poprzez stosunek przerywany to liczę, że coś tam zafasolkujeheh jest też inne wyjście z sytuacji, jak już mój P. będzie dochodził to przetrzymam go mocno zaciskając uda
To też jakiś sposób:-)
- żartuję oczywiście;-)
Ale swoją drogą chciałabym już starać się o maleństwo![]()
No , kochana skąd ja to znam - niestety . Mój też się boi , a ja czekam .

Ale chęć pragnienia jest coraz silniejsza...