• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

kurcze ale mi sie chce spac... i jak tu sie uczyc... chyba czas na dluzsza przerwe bo siedze chyba od 16.20 wiec juz troche dlugo wrrr a jak czytam o tym faktoringu i forfaitingu to mnie szlak trafia bo po cholere mi to :/ jak ja bym chciala juz skonczyc te studia ...

reklama
hej dzewczyny.dawno tu nie zaglądałam widze ze sporo z was nosi juz pod serem swoje maleństwa!! serdecznie gratuluję!! oczywiści trzymam kciuki za staraczki.Jestem pewna ze kazdej sie uda!!! ja sie co dzin modle za nas wszystkie aniołkowe mamusie!!!

nie jestem w temacie ale przeczytalam pare postów.
maruszka bierz ten progesteron jak gin powiedzial.10 dni! nie do okresu tylko pewnie berzesz od 15 lunb 16 dnia cyklu.potem sie odstawia nawet jak ma byc ciąza. a jak sie okaze ze jest ciąza to sie znowu bierze.ja tak mialam. bo jak nei ma ciązy to przeciez musi okres przyjsc dlatego sie odstawia. on ma pomóc w uregulowaniu tego hormonu dlatego trzeba brac według schematu.

a moje malenstwo kończy jutro juz pół roczku!!! pozdrawiam was wszytskie serdecznie !!!

a o to ten cud:-)

Załączniki

• DSC05475.jpg
    DSC05475.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 51
kolejna pannica do wziecia hihi
syla a moze dopiszesz sie na naszej "liscie naszych skarbow" ? fajnie by bylo dolaczyc kolejny dowod na cud :-)

Ostatnia edycja:
maruszka bierz ten progesteron jak gin powiedzial.10 dni! nie do okresu tylko pewnie berzesz od 15 lunb 16 dnia cyklu.potem sie odstawia nawet jak ma byc ciąza. a jak sie okaze ze jest ciąza to sie znowu bierze.ja tak mialam. bo jak nei ma ciązy to przeciez musi okres przyjsc dlatego sie odstawia. on ma pomóc w uregulowaniu tego hormonu dlatego trzeba brac według schematu.

Tak dokładnie biorę ten progesteron jak piszesz

Cześć Dziewczyny:-)

Ja tak podczytuję Was troszkę;-) Jakoś nie miałam weny do pisania. Powiem szczerze, że zazdroszczę tym które się starają o maleństwo, ja też bym baaaardzo chiała, ale to niestety na tą chwile tylko ja chcę mieć maleństwo:-( Mój P. po stracie nie jest jeszcze gotowy :-(- boi się. No cuż, ja jedynie musze wykazać się wyrozumiałością, nic innego mi nie pozostaje... Mimo, że kochamy się jedynie poprzez stosunek przerywany to liczę, że coś tam zafasolkuje:sorry2: heh jest też inne wyjście z sytuacji, jak już mój P. będzie dochodził to przetrzymam go mocno zaciskając uda :-D:-D:-D To też jakiś sposób:-):cool2: - żartuję oczywiście;-)
Ale swoją drogą chciałabym już starać się o maleństwo:zawstydzona/y:
No , kochana skąd ja to znam - niestety . Mój też się boi , a ja czekam .

Pati.b wpisalam posta mozesz mnie dodac na listę.

Maruszka wiem ze to branie i odstawianie na sam koniec cyklu wydaje sie bez sensu,ja tez protestowalam,ale dostalam opieprz od ginki.w koncu ona wie co jest dobre.no i nam sie udało!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry