Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja to powtarzam jak agatka ze poki @ nie ma to jest nadzieja, bo owulka mogla byc pozniej chyba ze mierzysz tempke i wiesz kiedy byla owulka... ja nie mierze ale moze od jutra zaczne... choc nie chce mi sie wstawac o 7dmej bo pewnie zasne z termometrem...
a jeśli chodzi o temkę -to moje dziecię jest z tempkowo bezowulacyjnego cyklu
jak ciapa nie umi liczyc to jego problem ze bedzie po nockach jeszcze fizycznie pracowal nad boboseksami 
i 15 owulacyjnych wiec spodziewajcie sie emocji juz od kolo 24dc bo jak mam tyle testow to bede je zuzywac
co dwa dni jeden w sumie to moglabym zaczac odrazu po owu haha tylko to bez sensuja bym na twoim miejscu nie odstawiala luteiny az do terminu @ bo nagly spadek tego hormonu to nic dobrego dla dzidzi, a moze przeciez byc z poznej owulki np wiec ja bym nie odstawiala i dla mnie jak gin tak dziwnie kaze robic to jest to bez sensu chyba ze zamiast testu sikanca zrobisz beta hcg z krwi to wtedy wiesz na 200% czy jestes w ciaz czy nie.