• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

robie krotka przerwe w nauce i wpadlam do was :-)

lili fajniutko ze wszystko wporzadku i ze jestes szczesliwa mamusia :-D

maruszka a ty juz moze testowalas?? czy moze czekasz do @ ?

reklama
Dziewczyny zrobiłam dzisiaj test. a dlaczego zdecydowałam sie na taką głupią decyzję sam nie wiem. Jajniki przestały boleć ale od dwóch dni mam zawroty głowy więc głupia baba pomyślała, że może....Oczywiście chyba nie musze mówic, że wyszedł negatywny. Ale ostatnio zrobiłam go 3 dni przed@ i pokazał 2 kreseczki. Więc wiem, że jak zatestuje za dwa dni to i tak bedzie jedna krecha :-( No ale cóz nie poddajemy sie:-)

ja to powtarzam jak agatka ze poki @ nie ma to jest nadzieja, bo owulka mogla byc pozniej chyba ze mierzysz tempke i wiesz kiedy byla owulka... ja nie mierze ale moze od jutra zaczne... choc nie chce mi sie wstawac o 7dmej bo pewnie zasne z termometrem...

ja to powtarzam jak agatka ze poki @ nie ma to jest nadzieja, bo owulka mogla byc pozniej chyba ze mierzysz tempke i wiesz kiedy byla owulka... ja nie mierze ale moze od jutra zaczne... choc nie chce mi sie wstawac o 7dmej bo pewnie zasne z termometrem...

Tak tak ja to zawsze powtarzam bo u mnie się sprawdziło pomimo negatywnych testów:tak: a jeśli chodzi o temkę -to moje dziecię jest z tempkowo bezowulacyjnego cyklu:-p

Z reszta tak jak już wcześniej pisałam. Od 16 dc mój mąż wyjechał więc.... posucha była :-) i nie bedzie go jeszcze przez tydzień.
I teraz zaczynam myśleć realistycznie, że chyba głupia byłam wierząc że to coś da. Gdyby mój mąż został może jeszcze przez 2-3 dni to kto wie...:-)

ja bym na twoim miejscu nie odstawiala luteiny az do terminu @ bo nagly spadek tego hormonu to nic dobrego dla dzidzi, a moze przeciez byc z poznej owulki np wiec ja bym nie odstawiala i dla mnie jak gin tak dziwnie kaze robic to jest to bez sensu chyba ze zamiast testu sikanca zrobisz beta hcg z krwi to wtedy wiesz na 200% czy jestes w ciaz czy nie.

dobra koniec przerwy ide na herbate i dalej do uczenia sie, zostalo mi neicała polowa z notatek czyli jakies 10 kartek a w sobote powtorka wszystkiego i pewnie mnie olsni ze nic nie umiem i nie pamietam... jak ja niecierpie uczyc sie teoriii to jest moja zmora wrrr a moj chlop se urlop wziol w dni nieplodne bałwan jeden no ale coz nie szkoda mi go :-p jak ciapa nie umi liczyc to jego problem ze bedzie po nockach jeszcze fizycznie pracowal nad boboseksami :-D

w ogole to ja teraz bede miec 7 testow ciazowych :-D i 15 owulacyjnych wiec spodziewajcie sie emocji juz od kolo 24dc bo jak mam tyle testow to bede je zuzywac :-D co dwa dni jeden w sumie to moglabym zaczac odrazu po owu haha tylko to bez sensu

Ostatnia edycja:
reklama
ja bym na twoim miejscu nie odstawiala luteiny az do terminu @ bo nagly spadek tego hormonu to nic dobrego dla dzidzi, a moze przeciez byc z poznej owulki np wiec ja bym nie odstawiala i dla mnie jak gin tak dziwnie kaze robic to jest to bez sensu chyba ze zamiast testu sikanca zrobisz beta hcg z krwi to wtedy wiesz na 200% czy jestes w ciaz czy nie.

Popieram w 10000000000000000000%

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry