13x13
Fanka BB :)
Syla piękna dziewuszka
Co do tego brania progesteronu -co lekarz to opinia -Asia brała do przyjścia @ i @ przychodziła (od 15 chyba dnia do skutku).
Co do brania od 14 czy 16 dnia -jeśli do tej pory nie było owulki to jak się zacznie brać progesteron owulka już nie przyjdzie... więc przesunięcie owulki przed 16 dzień może trochę potrwać -jeśli chcemy unormować cykl...
Więc zakładając że owulka jest przed 16dc (np w 15) to 10 dni to za mało żeby odstawić progesteron -poziom spadnie i co???... taka jest moja opinia. Np ale skoro tak też się udaje...

Co do tego brania progesteronu -co lekarz to opinia -Asia brała do przyjścia @ i @ przychodziła (od 15 chyba dnia do skutku).
Co do brania od 14 czy 16 dnia -jeśli do tej pory nie było owulki to jak się zacznie brać progesteron owulka już nie przyjdzie... więc przesunięcie owulki przed 16 dzień może trochę potrwać -jeśli chcemy unormować cykl...
Więc zakładając że owulka jest przed 16dc (np w 15) to 10 dni to za mało żeby odstawić progesteron -poziom spadnie i co???... taka jest moja opinia. Np ale skoro tak też się udaje...
mała niestety się nie dała zważyć ale podejrzewam że już 1,2 torebki cukru waży (co najmniej) a mamusia 6 torebek cukru więcej
jak tak wczoraj widziałam na usg jaka Ona już duża... te dzieci tak szybko rosną...
).
I cisza cisza, aż w końcu "no nie jestem bez szans" i kiwa głową
No to ja w panikę i pytam co się dzieje i słyszę "no to dziecko jest takie ruchliwe, że nie mogę dokończyć badań, co je próbuję przechytrzyć to ono bystrzejsze". No i badań genetycznych nie skończyliśmy, za tydzień w piątek powtórka.