• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

no i tak jak obiecalam kupilam wino i topie smutki ze @ przyszla.juz koncze butelke. trzeba bylo kupic dwie:-([/QUOTE]

Kochana PODZIEL się tym winem;-) i nie bądź zła napewno nastęny miesiąc będzie owocny:-)

reklama
Witam dziewczyny przyjmiecie mnie do swojego grona??
13 poroniłam i tak strasznie mi z tą myślą, że nie daje rady;/ boję się wszystkiego i chciałabym, żeby w przyszłości nie mieć żadnych komplikacji;/ przedwczoraj byłam na zabiegu łyżeczkowania co bardzo się boję, żeby było wszystko ok przy następnej ciąży:( jak narazie brak oznak życia i wogoru we mnie.....:baffled:
marc witaj i zostan z nami. na poczatku jest ciezko i wszystko wydaje sie bez sensu ale jednak czas robi swoje......
a tu czujesz ze wreszcie ktos cie rozumie w 100% bez tlumaczenia sie i wyjasnien , no i zawsze mozna dopytac o nurtujace Cie problemy

Witam dziewczyny przyjmiecie mnie do swojego grona??
13 poroniłam i tak strasznie mi z tą myślą, że nie daje rady;/ boję się wszystkiego i chciałabym, żeby w przyszłości nie mieć żadnych komplikacji;/ przedwczoraj byłam na zabiegu łyżeczkowania co bardzo się boję, żeby było wszystko ok przy następnej ciąży:( jak narazie brak oznak życia i wogoru we mnie.....:baffled:

Kochana, na początek zapalm światełko dla Twojego Aniołka
[*]
Bardzo mi przykro....
Trzymam za Ciebie kciuki &&&&
Zostań z nami :blink:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry