Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dawaj Ewela tylko zeby ci nie kupil no np mleka albo joguru zamiast wina tak jak moj zamiast migdalow -morele?eh, narobiłyście mi ochotki na winkoChyba zaraz poslę mojego P. do sklepu
![]()
a moze nieLucus następnym razem napewno sie uda.
Ja narazie cierpliwie czekam na@ i wiem się doczekam:-(
moze test sie pomylil
ja wiedzialam ze nic z tego , tak czulam:-( tak jak poprzednim razem wiedzialam ze jestem w ciazy tak teraz wiedzialam ze dupa blada......Marc zostań tutaj -każda z nas rozumie Twój ból i smutek... Każda z nas wie jak życie z dnia na dzień przestaje cieszyć -staje się miejscem obcym... potrzeba czasu -nie uleczy on ran ale nauczy żyć na nowo...
Dziewczynki ja uciekam spać... do jutra
:-)dokladnie:-) ja trzymam za Ciebie kciuki:-)Lucus ja nie twierdze, że jesli nie przyjdzie @ za dwa dni to nie wykonam ponownie testu. Oczywiście, że go zrobię. No ale nie sądzę żeby wynik był inny. Ale tak jak pisała Pati póki @ nie przyszła jest nadzieja:-)