• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
LILI - super że wizyta się udała i dzidzia zdrowa. Witaj w gronie szczęśliwych przyszłych mam
MARC - zostań z nami. Dla Twojego Aniołka zapalam (*)

Ostatnia edycja:
No i wyszło tak, że to ja śmignęłam do sklepu:baffled: I nie winko, tylko piwko karmelkowe:baffled: P. brał wcześniej antybiotyk no i nie bardzo w jego przypadku winko, a sama pić nie będę:baffled: Więc dotrzymam mu towarzystwa przy piwku karmelkowym:baffled: :-D:-D

Dziękuję kochane:* byłam w 8tyg, ale zawsze to ból dla matek;/ przyzwyczajenie sama myśl robi swoje...ehhhh tak mi ciężko:-( na dodatek z moim partnerem rozstaliśmy się później miałam to poronienie i wogóle nawet nie zapytał się jak ja się czuję:-(
sama zostałam z tym wszystkim...To się stało 13 stycznia straszny ból wsumie z 13 na 14 poczułam, że krawię poszłam do łazienki i widziałam krew nie było jej za wiele, ale za około godziny czasu dostałam tak silnych skurczy, że strasznie się męczyłam wogóle jestem taka słaba nie mam wiary już w nic:( i właśnie jest to, że mam rodziców, ale oprócz tego nie mam nikogo z kto byłby teraz przy mnie w takim momencie:(

Dziękuję kochane:* byłam w 8tyg, ale zawsze to ból dla matek;/ przyzwyczajenie sama myśl robi swoje...ehhhh tak mi ciężko:-( na dodatek z moim partnerem rozstaliśmy się później miałam to poronienie i wogóle nawet nie zapytał się jak ja się czuję:-(
sama zostałam z tym wszystkim...To się stało 13 stycznia straszny ból wsumie z 13 na 14 poczułam, że krawię poszłam do łazienki i widziałam krew nie było jej za wiele, ale za około godziny czasu dostałam tak silnych skurczy, że strasznie się męczyłam wogóle jestem taka słaba nie mam wiary już w nic:( i właśnie jest to, że mam rodziców, ale oprócz tego nie mam nikogo z kto byłby teraz przy mnie w takim momencie:(
to dla Ciebie jeszcze za wczesnie , bo musisz miec swoj czas na zalobe, ale tu odzyskasz wiare...... z czasem.
przytulam mocno.

reklama
marc przytulam Cie mocno.Wiem, że teraz wszystko nie ma sensu ale.... czas goi rany i te psychiczne i fizyczne. Kiedyś ktoś mi tak napisał i teraz wiem z perspektywy czasu, że miał rację.
A co do partnera hmn........jeżeli zostawił Cie wiedząc, że byłaś w ciązy a teraz nawet nie zapytał jak sie czujesz to nie był Ciebie wart, nie była wart takiej świetniej kobiety jaką Ty napewno jesteś.
Jeśli uraziłam Cie tym co tutaj napisałam to przepraszam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry