LucyF
Fanka BB :)
no mam nadziejeLucus naprawdę nie chciałabym Cie zawieść.:-):-):-):-):-):-):-)
;-) nastepnym razem postaramy sie bardziej;-)ale u Ciebie to jeszcze nie wszystko stracone, ja wierze!!!!!Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no mam nadziejeLucus naprawdę nie chciałabym Cie zawieść.:-):-):-):-):-):-):-)
;-) nastepnym razem postaramy sie bardziej;-)ale u Ciebie to jeszcze nie wszystko stracone, ja wierze!!!!!paznokiec mi sie zlamal:-( i dzis urasta to do rangi tragedii:--
-(

no wiem żenłaLucus rozbawiłaś mnie do łez z tym paznokciem![]()
ale mam taki humor dzis dobrze ze mojego m nie ma, bo bym mu smecila:-(
I nie winko, tylko piwko karmelkowe
P. brał wcześniej antybiotyk no i nie bardzo w jego przypadku winko, a sama pić nie będę
Więc dotrzymam mu towarzystwa przy piwku karmelkowym

to dla Ciebie jeszcze za wczesnie , bo musisz miec swoj czas na zalobe, ale tu odzyskasz wiare...... z czasem.Dziękuję kochane:* byłam w 8tyg, ale zawsze to ból dla matek;/ przyzwyczajenie sama myśl robi swoje...ehhhh tak mi ciężko:-( na dodatek z moim partnerem rozstaliśmy się później miałam to poronienie i wogóle nawet nie zapytał się jak ja się czuję:-(
sama zostałam z tym wszystkim...To się stało 13 stycznia straszny ból wsumie z 13 na 14 poczułam, że krawię poszłam do łazienki i widziałam krew nie było jej za wiele, ale za około godziny czasu dostałam tak silnych skurczy, że strasznie się męczyłam wogóle jestem taka słaba nie mam wiary już w nici właśnie jest to, że mam rodziców, ale oprócz tego nie mam nikogo z kto byłby teraz przy mnie w takim momencie
![]()